Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ 14  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΜΠΛΟΚΩΝ



Η  Δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της αλλα οι Συριζαίοι 

ασχημονούν και η Αφροδίτη Σταμουλή δηλώνει : 

"Η καταδίκη των δεκατεσσάρων Σερραίων αγροτοσυνδικαλιστών σε δεύτερο βαθμό δεν θα κάμψει την αγωνιστικότητά τους. Η αντίστασή τους στην μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης, που απειλεί την ίδια τους την επιβίωση, δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και πάλι στο πλευρό τους υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους"
 
  Δικηγόρος υπεράσπισης των καταδιθκασθέντων αγροτοσυνδικαλιστών στο Εφετείο ήταν ο γνωστός μας από την  Συνεταιριστική Τράπεζα , Δημήτρης Γκολέμης

6 σχόλια:

  1. Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ! Έτσι δεν είναι ΙΑΚΧΕ ?
    Υ.Γ. στην φωτογραφία ο Καραϊσκάκης με τον Παναγιώταρο είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ , Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΕΙΝΑΙ ...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ?
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ , Ο ΔΕ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ , ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο 9.51 , ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Ο Σαμαράς άμεσα πρέπει να πάρει 3 αποφάσεις αν πράγματι είναι αποφασισμένος να αλλάξει την χώρα :
    1. Να πάψει να χαϊδεύει τους αγρότες και να δώσει εντολή στα ΜΑΤ να διώξουν τα τρακτέρ από τους αγρότες .
    2. Να διαγράψει τον Τζιτζικώστα για το αντάρτικο που σήκωσε . Δεν χωράνε προδότες και αποστάτες σήμερα στην Ν.Δ. Οι περιφερειακές εκλογές είναι δημοψήφισμα στήριξης της κυβέρνησης και η υποψήφιοι της πρέπει να κερδίσουν παντού .
    3. Να διαγράψει τον υποψήφιοι Περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδος ( Μπακογιάννη ) μετά την δήλωση του πως τα κόμματα πρέπει να μείνουν μακρυά από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές . Είναι υποψήφιος της Ν.Δ. ναι ή όχι ? Αν όχι να ζητήσει τη στήριξη της μάνας του μόνο για να δούμε πόσα απίδια πιάνει , όπως θα έλεγε και ο Θείος Βρασίδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑ.. ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΩΝ ΚΟΠΤΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ