Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΡΟΤΟΕΡΓΑΤΟΕΜΠΟΡΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!" ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ 



  Προσεχως ο iakxos με την βοήθεια ειδικού αναλυτή θα αποδείξει το πως οι "πονηροί" αγροτοπατέρες έπιασαν" αδιάβαστους τους αφελείς και γραφικούς νεοκοπους συνδικαλιστες των εμποροβιοτεχνών

2 σχόλια:

  1. Ρε γαμώ την μυαλοαποθήκη μου. Τι θα κάνετε στον Προμαχώνα θέλω να ξέρω. Με αυτόν τον Προμαχώνα μας έχετε πρίξει τα αρχίδια.Τι θα πετύχετε ρε νούμερα. Μόνο οι εντυπώσεις σας ενδιαφέρουν. Αν θέλετε να ακουστείτε και να έχει κάποιο αντίκτυπο ,κάποια ενέργειά σας (όλοι μαζί ενωμένοι συμφωνώ) πάτε να αποκλείσετε τα γραφέία των κυβερνητικών βουλευτών, ή μη τους δέχεστε πουθενά σε συσκέψεις και αν θέλετε κάτι ποιο ακραίο κάντε κατάληψη στα πολιτικά τους γραφεία. Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να τους αγνοήσετε παντελώς και να μην τους δέχεστε πουθενά και μάλλιστα να κάνετε και δημόσιες δηλώσεις ότι είναι ανεπιθύμητοι καθόσον δεν γίνεται να μας περνάνε για μαλάκες ιθαγενείς που ενώ ψηφίζουν με χέρια και με πόδια τα πάντα στην βουλή μετά να έρχονται να κάνουν πως ακούν τα προβλήματα μας να πέρνουν και ύφος συμπόνιας και να λένε ότι θα προσπαθήσουν για την λύση τους.Δεν το ανέχομαι εγώ αυτήν την κοροιδία από αυτά τα πολιτικά ρετάλια τα πολιτικά βρωμερά μουνόπανα.
    Τι πάτε στον Προμαχώνα να μοιράσετε και κάποια τρόφιμα όπως λέτε. Τους κάηκαν τα αρχίδια. Θα είναι όπως όλες οι δεκάδες συσκέψεις που κατά καιρούς κάνατε με όλους τους φορείς για τον νομό Σερρών με παρουσία και των βουλευτών μάλλον ΒΟΛΕΥΤΩΝ μας, με ΜΗΔΕΝ αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίπτωση που δεν έχουν αποτέλεσμα σαυτή τη φάση μπορούν να κλιμακώσουν το αγώνα προχωρώντας σε ποιο δραστικά μέτρα. Μπορούν π.χ. να ανεβούν στον Λαιλιά και να μοιράσουν Σερραικά προιόντα (σουβλάκια, μπουγάτσες, γιαούρτι,και επιδόρπιο παγωτό ) στις αρκούδες. Όλοι θα είναι ενωμένοι, μονιασμένοι, αγαπημένοι και αδελφωμένοι σαν μια γροθιά και τα πάντα θα γίνουν με ειρηνικό τρόπο εφ΄οσον βέβαια συμφωνήσουν και οι αρκούδες. Όταν κατέβουν από τον Λαιλιά τα προβλήματα θα έχουν ληθεί και όλα θα πηγαίνουν ρολόι. Όλοι οι βουλευτές μας τότε θα κυκλοφορούν στην αγορά και θα κανουν χειραψίες με όλους τους πολίτες έστω και αν δεν είναι ψηφοφόροι τους όπως παλιά. Όλα θα είναι τόσο ωραία στην όμορφη πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ