Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΝΝΑΚΗ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ,,,

" Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ;"



"ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ .." 
που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


Ο Γιάννης Μωυσιάδης - Βιτμα , είναι ως γνωστόν ο Αντιπεριφερειάρχης μας , παράλληλα είναι και Πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ  της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και με τις δύο αυτές ιδιότητες παραστάθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ανωνυμης Εταιρείας " ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" την 16-7-2013 ως αντιπρόσωπος της Περιφερειας Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 51,85% αλλά και ως  αντιπροσωπος της ΑΝΕΣΕΡ με ποσοστό 4,12%, δηλαδή από μόνος του εκπροσωπόντας  ποσοστό 55,97% ήταν ο ανθρωπος που θα νομιμοποιούσε την όποια απόφαση αυτής.

Στην Γενική Συνέλευση ελήφθη απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕ για το ποσό των 97.200 ευρώ που ήταν η απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθεί η Εταιρεία σε ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΑΝΕΣΕΡ ποσού 289.700 ευρώ. 

Όμως η παραπάνω Γενική Συνέλευση συγκλήθηκε παράνομα και οι όποιες αποφάσεις της είναι άκυρες.

Η Υπηρεσία της Εποπτείας Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών που είναι αρμόδια για τον έλεγχο νομιμότητας των στοιχείων που καταχωρούν στο Μητρώο οι Ανώνυμες Εταιρείες, παρέβλεψε τις παρανομίες και ενέκρινε την δημοσίευση αυτών στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Σερρών

Ο Γιάννης Μωϋσιάδης-Βίτμα σημειωτέον είναι ο διοικητικός προϊσταμενος των υπαλλήλων της  Υπηρεσίας Εποπτείας Εμπορίου.

Ο Γιάννης Μωϋσιάδης εν συνεχεία με τον Αθάνασιο Μασλαρινό (εν γνώσει των υφιστάμενων παρανομιών) εισήγαγαν το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  και την 23-10-2013 αποφασίσθηκε η συμμετοχή αυτής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του "ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ" εγκρίνοντας το ποσό των 51.392 ευρώ.

Το τραγικό είναι ότι την 23-12-2013 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε την απόφαση της  παράνομα αφού έλαβε υπ' όψιν της και υπ' αριθμό 2/16-7-2013  το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης του "ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ" το οποίο αναφέρει ότι η προθεσμία καταβολής μετρητών για την συμμετοχή των μετόχων στην αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι τεσσάρων (4) μηνών και έληγε την 16-11-2013.

Παρ' αυτά την επομένη "άρον-άρον" ο Μωϋσιάδης, παραμονή Χριστουγέννων με απίστευτη ταχύτητα δίνει εντολή εκταμίευσης του ποσού και εισπράττει το Δ.Σ. του "ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ" το ποσό των 51.932 ευρώ  (Βλ. Νυχτοπάτης)    

 Τώρα κ. Διευθυντά της ΑΝΕΣΕΡ , θελω να σε δω πως θα εκταμιεύσεις 289.700 ευρώ για να "χρηματοδοτήσεις" τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του "ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ" που όπως πολύ καλά γνωρίζεις κακώς υφίσταται μέχρι σήμερα καθόσον εμπίπτει στις διαταξεις του άρθρου 265 του ν. 3463/2006.

4 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΟΣ. ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΤΟΥ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
    ΙΑΚΧΟΣ. Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ
    ΙΑΚΧΟΣ. Η HUFFINGTON POST ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ....Ο ΟΜΠΑΜΑ
    ΙΑΚΧΟΣ. ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιάννης Μωυσιάδης - Βιτμα, είναι ως γνωστόν ο Αντιπεριφερειάρχης Σας !!!!! γαμψομύτης,ανέραστος, άγαμος, .....έχει δηλαδή όλα τά προσόντα νά είναι ουβραίους...όπως καί πολλοί σερραίοι κρυπτόμενοι πίσω από ελληνοποιημένα ονόματα (οι χαμαιλέοντες!!!!) Νά γιατί ο νομός σας ειναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ καί πρώτος στά σουβλάκια καί στίς μπουγάτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μωϋσιάδης παραχώρησε παράνομα το κτίριο στη Μεραρχίας πρώην υπηρεσία καπνού, στην ΑΝΕΣΕΡ δηλ. σε μία Α.Ε διώχνοντας κρατική υπηρεσία την κτηνιατρική. Επίσης η ΑΝΕΣΕΡ ανακαίνησε τα γραφεία ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα και έχει τους εργαζόμενους πληρωμένους έναντι μισθού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΝΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΝ , ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ...

    ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ