Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;


 ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ,  ΕΛΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ ...


ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ;


Τραγική η εικόνα που παρουσιάζουν οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου των Σερρών , τα υπόλοιπα των Δρογαλομπαλιτηδων. Οι ανθρωποι ομολογούν ότι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν, δεν ομιλούν καν την ελληνικήν, δεν γνωρίζουν την λέξη "απών"  αφού και όταν απουσιάζουν από την συνεδρίαση ευρισκόμενοι εκτός αιθούσης δίδοντας συντεύξεις στον διαδρομο θεωρούν τους εαυτούς των παρόντες και  μετά ψάχνουν την ψήφο τους στα πρακτικά.

Αυτά τα αστροπελέκια δεν γνωρίζουν την έννοια του όρου "ομόφωνη απόφαση". Μια απόφαση θεωρείται ομόφωνη εαν ψηφίσουν θετικά όλοι οι παρόντες σύμβουλοι και φυσικά είναι νόμιμη εφόσον υπάρχει απαρτία χωρίς φυσικά να λαμβάνεται υπ' όψιν τι υποθετικά θα ψήφιζαν οι απόντες σύμβουλοι όπως ο Πουλιάκας εάν ήταν παρών !!!

Αυτή είναι η λέγομενη "Μπαλίτειος λογική"    

Ακούστε , τον Μπαλίτη που είναι και μελος διοικητικού Συμβουλίου στην Συνερταιριστική Τράπεζα, "που έψαξε το θέμα εξ αποστασεως ερμηνεύοντας τα λεγόμενα του Κοτσαμπά", τι ασυναρτησίες εκστομίζει και ο Γκόφης να τον επιβεβαιώνει : "μπορεί να είμασταν και μεις εξω" και με όλα τα σωστά τους θα καταθέσουν αίτηση να ζανασυζητηθεί το θέμα !!!

Ποιό Θέμα ; Να εγκριθεί επιχορήγηση 1.500 ευρώ στο σύλλογο εστιαστόρων  του "άρχοντα Σώτου" , επειδή έκανε "δράση" στην Αθήνα.  

 "Δράση ..."  έστι το λένε τώρα το σουλάτσο στην Αθήνα και είχαν και το δικηγόρο με γρι μαζί τους, "τον επαγγελματία" και τον πλήρωσαν κι από πάνω.

Τον δικηγόρο τι τον θέλατε στην Αθήνα μαζί σας ;   Αφού πήγατε "για να κλαφτείτε" στον Μιχελάκη να "σβησει" τις πρσαυξήσεις από τις οφειλές των μπατακτσήδων του Δήμου (σαν δεν ντρεπόσατε) και όπως ήταν φυσικό φάγατε πόρτα.

Τώρα θέλετε να πληρωθείτε κι από πάνω ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ