Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 



Στην ημερίδα εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος της ΕΤΕΑΝ στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου να φέρει πιο κοντά τις σερραϊκές επιχειρήσεις με τις Τράπεζες και τις πηγες χρηματοδότησης

Ο κ. Γεροντούκος, παρουσίασε τους σκοπούς και το ρόλο της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. ( πρώην ΤΕΜΠΕ) οποία σχεδιάζει, διαμορφώνει και διαχειρίζεται στοχευμένα  προγράμματα, με ευνοϊκούς όρους για την στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της στενής συνεργασίας με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας. 
 
Στη συνέχεια τα τρέχοντα Προγράμματα της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.:

 Προγράμματα Εγγυοδοσίας:  Πρόγραμμα εγγύησης της ΕΤΕΑΝ ΑΕ γιατην έκδοση εγγυητικών επιστολών

· Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ: Γενική Επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματικότητα Νέων, Εξωστρέφεια, Θεματικός Τουρισμός, Αφαλάτωση, Διαχείριση Απορριμμάτων, Πράσινες Υποδομές ΑΠΕ, Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Τρόφιμα, Ποτά – Ταμείο Εγγυοδοσίας
· Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

 Η Ημερίδα μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών ιστοσελίδα www.serreschamber.gr, και είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει δια ζώσης την εκδήλωση, όπως επίσης και η παρουσίαση των προγραμμάτων της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ