Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΚΛΑ , ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ;

"ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ;" 


 Οι κορμοράνοι είναι "θαλασσοπούλι", προσταστευόμενο είδος που διαβιεί στη λίμνη Κερκίνη ...

Οι κυρίοι αυτοί  πρόσφατα παραιτήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας κατηγορούμενοι για κακουργηματική απιστία σε βάρος αυτής για την παράνομη δανειοδότηση του τότε Προέδρου κ. Ρουστάνη με 800.000 ευρώ.

Οι εταιρείες του σημερινού Προέδρου Γιάννη Χατζηλιάδη εχουν λαβει χορηγήσεις που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ ενω η εταιρεία του Γιάννη Μπαλίτη δανειοδοτήθηκε με 250.000 ευρώ και του Οδυσσέα Ευφραιμίδη με 400.000 ευρώ.

Πρόκειται δηλαδή "για κορμοράνους" , προστατευ'όμενο είδος από το τοπικό τραπεζικό σύστημα και προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που "έλαμψαν" δια της απουσίας των από την τελευταία εκδήλωση του Επιμελητηρίου γθια ενημερώση δυνατότητας πρόσβασης των σερραίων επιοχειρηματιών στο τραπεζικό σύστημα με την εγγύηση της ΕΤΑΚ (πρώην ΤΕΜΠΕ)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ