Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

AΥΤΟΝ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ...

 AΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΗΣΕ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" Ο MOUSTAFA  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ

o iakxos: "ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΛΗ ΒΟΜΒΑ" ... Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ: Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ "ΜOUSTAFA" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ  .  ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥ...

Για πλυσέ πουάν φουστίτσες ... μίλησε ο Γιάννης Δήμου

3 σχόλια:

  1. μην τρως παραμυθι βρε ιακχε....την μιση αληθεια παλι λεει ο μεσιτακος....ειναι δυνατον να πηγε δημαρχος στον εισαγγελεα για να ζητησει προστασια για να μην μιλαει γιαυτον ο μεσιτακος και ολοκληρος εισαγγελεας ασχοληθηκε μαζι του; ψαξε καλύτερα τον λογο......εκτος αν τον ξερεις και πηρες κανα φραγκακι για να πλασαρεις το παραμυθακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατι δεν βγαινει οδημαρχοσ να πει την αληθεια να τελειωνουμε; μαλλον πολυ βρωμαει 8.43, την εκανε την κουτσουκελα ο αγγελιδησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που ειναι ο δημαρχος οεο οεο!!!σιγα μην ασχοληθει με κατωτερους σαν εμας τους σερραιους για να απαντησει ο εξουσιολαγνος!!μετρα μερες μουσταφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ