Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ... Η κ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ MOUSTAFAΔΕΣ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. ;


Αποσπασμένος υπάλληλος του πολιτικού γραφείου της Αντιπροέδρου της Βουλής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αγγελίδη, ενώ δύο άλλα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. που στις προηγούμενες εκλογές του εκτέθηκαν με τον συνδυασμό του Μηλίδη, σήμερα  βρίσκονται "σε καραντίνα"...

Τελικά οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές αποσυντόνισαν το κόμμα του Πάνου Καμμένου , που δείχνει πτωτικές τάσεις από τις παλινωδίες του και την ατολμία του να λάβει ξεκάθαρες αποφάσεις για την στάση του στις επικείμενες εκλογές

7 σχόλια:

  1. Κάντο ρε ανάρτηση ή τα βρήκες μαζί του και το βούλωσες;
    http://www.anexartitos.gr/enallaktiki-kinisi-dimoy-emm-pappa-lefta-yparchoyn-gia-tileoptiki-diafimisi-diarkeias-enos-minos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρύτανης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ( ένας είναι και τον λένε Αναστασιάδη ) αποτελεί εγγύηση νίκης για τον συνδυασμό του Μηλίδη και εγγύηση για την πορεία της πόλης .
    Με την πείρα του , αλλά και τις πρωτοποριακές του ιδέες , η πόλη των Σερρών θα απογειωθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα μαρουλα.κριμα!!ουτε τον δικο σου σταυρο θα βρεις την αλλη φορα στην καλπη!!οσο για τον κυρ αντωνη αγαπητε 3.37 ποτε το κοβεις να φευγει απο τον συνδυασμο του μηλιδη?πριν η μετα τα χριστουγεννα?οτι στοιχηματακι θες εδω ειμαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις 4.33 ; Χριστούγεννα ; Τόσο πολύ ;

      Διαγραφή
    2. Μάγκες τι λέτε ρε;; χαχαχα Πάρα πολύ βάζετε ρε... Εγώ λέω μη φύγει κιόλας πριν τις εκλογές ο υπερήλικας (73 χρονών κατά τον "Ίκαχο" σε παλαιότερη ανάρτησή του). γιατί το μόνο που του αρμόζει είναι να μείνει επιτέλους σπίτι του. Φτάνει πια μ' αυτόν τον πολιτικά ανεπαρκή τυπάκο που λέει συνέχεια ασυναρτησίες και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας τον στείλουν σπίτι του οι Σερραίοι στις επερχόμενες εκλογές, για να μην κουράζεται κιόλας στην ηλικία που βρίσκεται. Και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν!

      Διαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω ρε φίλε αλήθεια, πολύ καλόοοοο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε σάπιε "Ίακχε" το σχόλιο μου "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω ρε φίλε αλήθεια, πολύ καλόοοοο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα" το έγραψα ως απάντηση στον "Ανώνυμος 31 Μαρτίου 2014 - 3:37 μ.μ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ