Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ

ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΙΟΔΙΚΙΟ ΣΕΡΡΩΝ:

ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


Το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών με ομόφωνη απόφασή του την 13-3-2014 καταδίκασε τους δύο αντιεξουσιαστές, δράστες της επίθεσης κατά των γραφείων της νομαρχιακής οργάνωσης Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τον Αύγουστο του 2012 σε φυλάκιση 2 ετών τον καθένα για πράξεις βίας κατά των γραφείων νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Η καταδίκη αυτή προστίθεται σε προηγούμενη καταδικαστική απόφαση άλλου δικαστηρίου σε βάρος των ιδίων καταδικασθέντων σε φυλάκιση 10 μηνών για προσβολή εθνικού συμβόλου (καταστροφή Ελληνικής σημαίας ).

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι επιχειρήθηκε βιαίως παρακώλυση της λειτουργίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ως νόμιμου πολιτικού κόμματος.
 .
Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι μάρτυρας υπεράσπισης των δύο καταδικασθέντων κατέθεσε υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ !!! 

Αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες δικαστές, όταν αφήνονται ανεπηρέαστοι στο λειτούργημά τους τιμούν τον θεσμικό τους ρόλο.

Υπάρχουν ακόμα δικαστικοί λειτουργοί που τηρούν το Σύνταγμα και αντιδρούν στα αίσχη και τις μεθοδεύσεις από την Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ