Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ


ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ...


Mε χωριάτικη κουτοπονηρία. το αμαρτωλο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ προσπαθησε να αποσπάσει την απαλλαγή των μελών του από καθε ευθυνη πλην των Λαζαρου Θεοδωρίδη, Ευθύμη Γιορνταμη και Δημητρη Τροσκώφ. 

Δηλαδή οι κλακαδόροι και οι θεραπενίδες του Περούκα που συνέβαλαν και συμμετείχαν από κοινού στην διάλυση και τον υποβιβασμό της ομάδος στην Ερασιτεχνική Κατηγορία προσπάθησαν να φορτώσουν τις αμαρτίες του σε τρία πρόσωπα που ενεπλάκησαν για ένα μήνα στην Διοίκηση της ΠΑΕ.

Όμως Βασιλάκη μου, έμπειρε αυτοδιοικητικέ και παντογνώστη , ο νόμος προβλέπει την απαλλαγή των μελών της Διοίκησης από κάθε ευθύνη μετά την έγκριση ή μη των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμό χρήσης κτλ) και τον απολογισμό των Πεπραγμένων της χρήσης και όχι αναιτιολόγητα όποτε του καπνίσει του καθε πικραμένου.

Εσείς πήγατε αέρα - πατέρα να αποσπάσετε την απαλλαγή σας  με αποφαση της Γενικής Συνέλευσης (όχι ότι θα είχε καμιά σημασία μετα τα εγκλήματα που διαπράχθησαν κατά την διάρκεια της θητείας σας, σε βάρος της ΠΑΕ και των μετόχων της) χωρίς να έχετε συντάξει τον Ισολογισμό της χρήσης 01-07-2012 - 30-6-2013, χωρίς να συγκαλέσετε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση όπως είχατε ρητή υποχρέωση να πράξετε για την έγκριση του Ισολογισμού και των Πεπραγμένων σας", χωρίς να συγκαλέσετε άμεσα την Εκτακτη Γενική Συνέλευση όπως είχατε ρητή υποχρέωση μετα την 31-07-2013 , ήτοι μεχρι την 22-08-2013 για την λύση και εκκαθαριση της ΠΑΕ, αλλά παραμείνατε παράνομα στην Διοίκηση της Εταιρείας μέχρι σήμερα, δηλαδή επί οκτώ ολόκληρους μήνες(!!!), ασκώντας καθήκοντα που είχαν ανασταλεί  ενώ η πόλη βοά για την λεϊλασία των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ.

Βασιλάκη μου, αυτές οι συμπεριφορές σας , δικαιώνουν τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , Σπύρο Κυριακίδη που δήλωσε σε τοπική εφημερίδα με νόημα "Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΜΠΕΞΕ ΜΕ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ"

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης περί μη απαλλαγής από κάθε ευθύνη των μελών του ΔΣ ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ  

6 σχόλια:

  1. Ο ΧΡΥΣΝΘΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο σε αυτήν την ομάδα θα μπορούσαν κάτι μικρομικρομικρομικρομετοχοι να τολμάνε να εκφράζουν γνώμη και να το παίζουν ιστορία. Οπουδήποτε αλλού, θα γελούσαν και οι πέτρες μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ρωτάς καλύτερα τον Χρυσανθίδη, τον Καπλανίδη , τον Χαλκίδη, τον Γούνα, τον Βάβαλη , τον Καμηλαλη, τον Λαδόπουλο , τον Κουρτίδη και τους λοιπούς εαν γελάνε με τον μικρομικρομικρομικρομικρο-μετοχο όπως ειρωνικα τον αποκαλεις ή κλαινε με μαυρο δάκρυ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς τώρα με την εκκαθάριση θα χάσει τις μετοχές του και ο Ιωάννης Σειδαρίδης, ο οποίος ήταν ο μόνος που παραβρέθηκε στην Γ.Σ. αντέ γιατί πολύ μας τα ζάλισε ο εν λόγω κύριος. Τα μπογαλακια σου και σε άλλη...εταιρία κύριε Σειδαρίδη, μαχητή της "αλήθειας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσανθίδη πρέπει να σε έτσουξε ιδιαίτερα η απόφαση της ΓΣ. Έτσι είναι Βασιλάκη μου, έχει η ζωή γυρίσματα και εσύ νόμιζες ότι ήσουν στην αποπάνω. Και ακόμα έχει πολύ τσούξιμο για σένα. Δεν μας λες κιόλας ήσουν έμμισθος ή άμισθος Γενικός Διευθυντής τελικά; Είσαι η χολέρα του Πανσερραικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ