Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΣΑΝ" ΟΙ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ

"ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ"


"ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ" ΠΑΙΧΤΗΚΕ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΑΤΙΚΗΣ

 Όπως αναμένονταν άλλωστε οι "ομάδες και οι ομαδάρχες"  γράψαν πάλι ιστορία στην "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ". Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την παρωδία αυτή των εκλόγων (ήδη ετοιμαζονται ενστάσεις ) είναι απλά η προέκταση του Διοικητικού Συμβουλίου των υπόδικών που αποπέμφθηκε μετά τις αποκαλύψεις για την ύπαρξη του παραπεμπτικού βουλευματος για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος της Τράπεζας.

Οι "αποτυχόντες" τελικά έλαβαν στην ουσία περισσότερους "πραγματικούς" ψήφους από αυτούς που εκλέχθηκαν , αφού δεν συμμετείχαν στις δυάδες , τις τριάδες και σε περίπτωση τετράδες που κάναν "αλλαξοκωλιές" με τις χιαστί σταυροδοσίες.  Δηλάδη ο Τσαϊρας πηρε πχ 100 ψήφους ήταν 100 ψήφοι προσωπικοί του. Με το σύστημα των τεσσάρων σταυρών το 70% των "πραγματικών" ψήφων των εκλεχθέντων είναι "δια  τέσσερα" ενώ "οι μεγαλόκεφαλαιούχοι συνεταίροι" έχουν δικαίωμα περισσότερες της μίας ψήφου  ( οι 4.500 συνεταιριστικές μερίδες αντιστοιχούν σε 5.600 ψήφους σύμφωνα με την δήλωση του Υπεύθυνου Μηχανοργάνωσης της εκλογικής διαδικασίας Δημητρη Αθανασίου).

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν προδιαγεγραμμένο όπως σας είχα προεκλογικά αναλύσει σε σχόλιο μου σχετικά με την "ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ" των 13 υποψηφίων ...

Συμφωνείς Χρηστάρα Καπιτάνο , λεβεντόμαγκα , μιας και το γνωρίζεις "πολύ καλά το άθλημα;"   

4 σχόλια:

  1. Γκοτσης στεργιος.η σκια του πατερα του.ο δηθεν εργολαβος, απο τοτε που αποσύρθηκε ο πατέρας του έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού την τεχνική εταιρία χτυπώντας εργα μέχρι 60%.δανειολήπτης της συνεταιριστικης και με σκοπό να καλύψει το σκάνδαλο με την γυναίκα και τον πεθερο του νοτι καφεστιδη ο οποιος ειναι συνεταιρος και κουμπάρος . μορφή ο αδερφός του με το ξυρισμενο κεφάλι και τα ψυχολογικά προβλήματα ο οποιος και αυτος κανει παρέα με τον αδερφο του καφεστιδη τον αλκολικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος που γραφει τα παραπανω μαλλον δε γνωριζει τι του γινεται.θιγεται το οτι καπιοι στη ζωη τους πανε πολυ καλα ενω αυτος που βριζει μαλλον τα εχει σκατωσει .πολυ μισαλοδοξια σε αυτη την πολη βρε αγνωστε.φαινεται η ζηλια σου στο οτι απετυχες στη ζωη σου και ας νομιζεις οτι εισαι επιτυχημενος.πολυ προσωπικη επιθεση στα παιδια .φαινεται οτι οταν. σε φτυνουν εσυ νομιζεις οτι ψιχαλιζεις.

      Διαγραφή
    2. Άμα είναι το καλά για σενα τα δανεια να καταστρεφεις μια εταιρια και να εχει κανει απατη οι γυναίκα σου και ο πεθερός σου μαλλον εσύ δεν γνωρίζεις τι σου γίνεται! !!! Σε αυτήν την πολη πολλυ μακακια ρε παιδί μου μα πολλυ, φανηκε και απο την εκλογή καπετάνιου οτι εμεις οι σερραιοι δυστυχώς τι στηρίζουμε! !

      Διαγραφή
  2. Κανονικά απο αυτούς που εκλέχτηκαν μονο ο βελιγρατης και ο βερρος τηρεί τα κριτήρια για να συμμετέχει σε διοικητικό συμβούλιο τράπεζας. Οι μισοι χρωστανε σε αλλες τράπεζες και οι άλλοι μισοι και χρωστανε και δεν έχουν ουτε ενα πτυχίο οπως ο καπετάνιος ο μπεντες και ο ζαραφιδης ο σουβλατζής . ενώ οι υπόλοιποι οπως χατζηδημητριου γκοτσης και παππαπουδη εχουν πανω από 200000€ δανεισμο σε αλλεςττράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ