Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ" ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ...

"ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ" 


Η ΑΔΥΜΑΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΩΫΣΙΑΔΗ-ΒΙΤΜΑ

Πριν δυό μήνες περίπου ο "Πορφυρογέννητος" εμφανίστηκε στην εκπομομπή του Γρηγόρη Θωματίκου στο ΤVS και σε σχετική ερώτηση του δημοσιογραφου απάντησε αφοπλιστικά "Ο Γιάννης Μωϋσιάδης είναι ένας πετυχημένος αντιπεριφερειάρχης" δίνοντας σαφώς το μήνυμα για την επιλογή των Καραμανλικών. Άλλωστε η οικογένεια έχει ως αρχή να μην "πουλάει" τους ανθρώπους της και μην  ξεχνάτε ότι ο Mωϋσιάδης από το 2009 έχει καταγραφεί στην λίστα των δωρητών  στο Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής" με το ποσό των 300.000 ευρώ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι με αυτή την δωρεά ο Βίτμα εξασφάλισε την θέση του Αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο του Ψωμιάδη το 2010 ενώ ο εκλεκτός του Σαμαρά ήταν ο Γιάννης Βλάχος, ο πρώτος εν Ελλάδι Δήμαρχος που τον Οκτώβριο του 2009 είχε υπογράψει επιστολή στήριξης για την υποψηφιότητά του ως αρχήγου της  Νέας Δημοκρατίας.

Η επιλογή Μωϋσιάδη να βρίσκεται εντός των 26 εν ενεργεία περιφερειακών συμβούλων που στηρίζουν Τζιτζικώστα σημαίνει πολλά ... και μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Τζιτζικώστας πριν προκύψει η εκδοχή Ιωαννίδη είχε κάνει την επιλογή του για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη στο πρόσωπο του Αλέκου Χρυσάφη, όμως "λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο" ...


Τώρα με ρευστό το πολιτικό σκηνικό και την εμφανή αδυναμία του Γιάννη Ιωαννίδη , να σχηματίσει αξιόμαχο ψηφοδέλτιο ο Τζιτζικώστας αναγκάζεται να προχωρήσει με Μωϋσιάδη, υπακούντας στα κελευσματα της Αγίας Οικογέςνειας παρά το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του είναι αγκάθι και απωθεί πολλούς ψηφοφόρους του και απομακρύνονται οι σκέψεις περί αντικατάστασης του Βίτμα.

Η απόφαση αυτή όμως είναι "δίκοπο μαχαίρι" αφού με Μωϋσιάδη Αντιπεριφερειάρχη κάνει τα χατήρια των Καραμανλήδων αλλά είναι βέβαιον ότι θα υπάρξει αθρόα διαρροή ψήφων προς τον Σερραίο υποψήφιο Περιφερειάρχη  Μαρκο Μπόλαρη. 

3 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Ιωαννίδη
    Διαβάστε πρώτοι όλα τα ονόματα:

    YΠ. ANTIΠEPIΦEPEIAPXEΣ Γ. IΩANNIΔH

    ΣTEΛIOΣ BAΛIANOΣ ΣTH XAΛKIΔIKH.
    AΘ. MΠAΣΔANHΣ ΣTIΣ ΣEPPEΣ.
    Γ. XPIΣTOΓIANNHΣ ΣTHN ΠIEPIA.
    ΓIANNHΣ ANΔPITΣOΣ ΣTHN ΠEΛΛA.
    ΣAPHΓIANIΔHΣ ΣTHN HMAΘIA.
    Γ. ΓIANNOΠOYΛOΣ KIΛKIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ρε , σεις "ΔΟΒΗΤΕΣ" της "ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ" , για νάχουμε το καλό ρώτημα " χθεσινοί πούστηδες , σημερινοί κωλομπαράδες γίνεται; Ε , δεν γίνεται !!!
    Τι λες Γιωργο Τσομαριδη?
    Τι λες Αντωνη Πουλικιδη?
    Τι λες δημοσιογραφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι Σερραίοι στηρίζουμε Γιάννη Ιωαννίδη .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ