Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ;


   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ...


Φανερά προβληματισμένος ο Τζιτζι από τα μηνύματα που σωρηδόν λαμβάνει για το απαρέδεκτο της υποψηφιότητας του ποντικομούρη από τους απανταχού Σερραίους ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξεως προσπαθεί να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις που του επέβαλαν τον Βίτμα και καλοβλέπει την περίπτωση του Απόστολου Μυτιληναίου για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη  Σερρών

8 σχόλια:

  1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, ΜΕ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ. ΓΕΝΝΗΜΕΑ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΜΗ ΕΧΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
    Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ....
    0 γνησιος ΔΟΒΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιακχε βασιλο-γιαννακη, τοσο ξερεις τον σερραιο αποστολο τετοιες λακαμιες γραφεις. μαθε λοιπον ο σερραιος αποστολος ειναι εδω και χρονια ανεξαρτητο λευτερο πουλι κι οχι κοροιδο στο κλουβι και το σπουδαιοτερο, ειναι πολυ παλιος εμπειρος κηνηγος. ξερει απο κηνηγι , και σιγουρα , λαγος που καποιοι θελουν να τον κανουν , δεν γινεται. ξερει απο κηνηγι . ονειραααα πουλια σας ταξιδιαααααρικα . κατα τα αλλα, δυσκολα καταπινεται το πακετο τζιτζιφιογκος-βιτμα? αν οχι βαλτε και λιγο νουδουμασλαρισακη για χωνευτικο . γκλουκκκκκκκκκκκκκκκκκκ αναμενεται δημοσιευση και οχι διαγραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ 2 ΛΑΚΗΔΕΣ?
    Ο 1ος ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΣΠΑ!
    Και ο 2ος ΤΗ ΒΕΣΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Ο ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΙΝΟΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε, ρε Περδικ... με τις μακακίες σου. Βάλτε τον στο ψηφοδέλτιο πρώτα, να τρεχει όλο το γραφείο της κυρίας 6ης Αντι για να τον βγάλει και μετά βλέπουμε... Ένας κενός μπούλης είναι ο φίλος σου. Σιγά μην του κάνει και τεμενάδες ο Τζιτζι. Ο Τζιτζι εί ναι έξυπνος, κόβει το μυαλό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωαννίδης για τον Τόλη: Κάνει προεκλογικό αγώνα με λεφτά της Περιφέρειας

    Αν κάνει ο κ. Τζιτζικώστας προεκλογική εκστρατεία με χρήματα της περιφέρειας ή που σχετίζονται με την περιφέρεια αναρωτήθηκε ο κ. Ιωαννίδης

    Να ξεκαθαρίσει πότε λειτουργεί ως εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πότε ως υποψήφιος για το αξίωμα, ζήτησε ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης, προτρέποντας τον αντίπαλό του να τηρήσει του κανόνες διαφάνειας.
    «Σε 2-3 μέρες αρχίζει επίσημα η προεκλογική περίοδος. Θα πρέπει να δείχνουμε στον κόσμο ότι τιμούμε το δημόσιο χρήμα. Όλοι οι συνδυασμοί οφείλουν να έχουν εκλογικά κέντρα, έσοδα από εμφανείς πόρους και να χρησιμοποιούν μέσα του συνδυασμού, όχι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», ζήτησε ο κ. Ιωαννίδης.

    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν την προέλευση των χρημάτων. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει προεκλογική εκστρατεία υποδυόμενος τον αυτοδιοικητικό παράγοντα. Ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν διαπιστώνω τέτοιες συμπεριφορές».

    Άμεση ήταν η αντίδραση από την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα, όπου μεταξύ άλλων, καλεί τον κ. Ιωαννίδη να παρουσιάσει αποδείξεις αλλιώς «δεν είναι τίποτα άλλο παρά συκοφαντίες».

    «Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι σκόπιμα επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους του προεκλογικού αγώνα για την περιφέρειά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική, που έρχεται από το παρελθόν και θυμίζει τις παλαιοκομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του '80», επισημαίνει σε γραπτή ανακοίνωσή της η παράταξη Τζιτζικώστα "Αλληλεγγύη".

    «Πρώτα απ' όλα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και εντιμότητας. Άλλωστε, το αποδείξαμε ως διοίκηση της Περιφέρειας, όλο το προηγούμενο διάστημα. Γι' αυτό, εάν ο οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή απόδειξη για το αντίθετο, τον προκαλούμε να την παρουσιάσει, αλλιώς τα όσα διαλαλεί δεξιά και αριστερά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συκοφαντίες».

    «Δεύτερον, αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκαν και τα ανταλλάγματα που τους προσφέρθηκαν, παρέμειναν ενωμένοι και διεκδικούν να συνεχίσουν με το συνδυασμό της «Αλληλεγγύης», το έργο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως για κάποιους το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, και τιμούν το λόγο και την υπογραφή τους, να θεωρείται μειονέκτημα. Για όλα τα μέλη της «Αλληλεγγύης», αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος» καταλήγει η ανακοίνωση.
    www.bankingenws.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
    1.Ο ΒΙΤΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΙΤΤΙ?
    2.Ο ΒΙΤΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
    ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ?
    3.ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ?
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ