Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΑΤΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΜΠΡΟΚΟΛΑ ... ΚΑΙ "ΑΦΡΟΨΑΡΑ"


 "ΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ" , ΑΛΛΑ "ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ"


Ο ένας  δημοσιογραφος (;) , καναλάρχης και από τον Μαϊο του 2013 υποψήφιος  Δήμαρχος Σιντικής ( δέκα μήνες βουβό μανταρίνι ενω η Σιντική καιγόταν από το "σκάνδαλο Λιανάκη" ), ο άλλος  "έμπειρο κομματόσκυλο" (κατά δική του δήλωση), περιφερόνενος ιδιαίτερος πολιτικών γραφείων του γαλάζιου χώρου και νυν νεόκοπος καναλάρχης (όχι της Μπέλιτσας) αυτοαποκαλούμενος και ως "ΝΕΣΤΩΡΑΣ" και ο τρίτος, ο γνωστός γεωπόνος ειδικός επί αγροτικών θεμάτων , "με χαλαρές συζητήσεις με τον Ξανθό" κατά δήλωση του, φλερτάρει με την θέση του Αντιπεριφεριάρχη  Σερρών ... βγήκαν πρόσφατα στον αέρα στην συχότητα της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  σε μια εκπομπή πολιτικών αναλύσεων υπό τον τίτλο "ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ" και με στόχο να νουθετήσουν τους Σερραίους πολίτες !!!

Πρόσφατα είχα την εμπνευση και τους παρακολούθησα στην Πεμπτη όπου βάλθηκαν να αναλύσουν το μειζον ζήτημα της εξόρυξης χρυσού στην Σιντική και αναρωτήθηακα "πόσο βαθιά μπορεί να είναι τα λασπόνερα ";

8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ. ΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ :

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΓΕΥΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΒΕΛΙΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΗΛΙΔΗ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ : ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, Ο ΙΑΚΧΟΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ , ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΥΓΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.
    ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.......ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΧΩΡΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε η ώρα να γίνει διαγωνισμός στην πόλη μας για τον πιο σοβαροφανή μπουρδολόγο. Οι υποψήφιοι είναι παρα πολλοί και από όλους τους χώρους, ο ανταγωνισμός τεράστιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ένας από τους εικονιζόμενους δεν είναι αυτός που είχε στείλει ένα άρθρο που τα έψελνε στη ΝΔ και πήγε στη Δημοκρατική Συμμαχία και τώρα γύρισε και πάλι στη ΝΔ;

    Αυτόν θα εμπιστευθούμε; Αυτό που επί ΝΔ ήταν στο Δ.Σ της ΑΤΕκάρτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ;
    ΑΝ, ΝΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ "ΑΛΛΗΛΟΦΛΥΨΙΜΟ" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΥΔΑ - ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗς ΚΥΡΙΑΣ ΛΑΧΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. Ο ΜΕΝ ΚΑΡΥΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ, Ο ΔΕ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑΣ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΑΧΑΝΑ), ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΩς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το γραφείο βουλευτού της ΑΝΕΛ ακούγεται ότι στηρίζει Αγγελίδη ή Μηλίδη; Άς το ξεκαθαρίσει στους ψηφοφόρους και τα μέλη ΑΝΕΛ,γιατί άν το ιδανικό της είναι η σημερινή αποτυχημένη δημαρχία ή ο κυβερνητικός δημοτικός σχηματισμός,χαράς ευαγγέλια και ζήτω που καήκαμε απο την πολλή ανεξαρτησία και αξιοκρατία.Απο δήμαρχος που ακουγόταν μαγειρείο συμβιβασμών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ