Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ( 1ον )

" ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ "CITIZEN" KAI ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ;"


ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΟΝ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ" ΕΝΑΝΤΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!
 

12 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ?
    ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ? ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΥ ΠΕΙΡΝΕΙ 450€.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ....ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ....ΔΙΑΦΟΡΩΝ ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΛΑΓΑΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο κος Αγγελίδης ήταν ιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου εκμίσθωνε με το ενοίκιο του στημένου πλειοδοτικού διαγωνισμού. Ερωτώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ 10:48 ΠΟΝΑΣ...??? ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!! ΧΡΩΣΤΑΣ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
      ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ.....ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΥΠΟΘΕΤΩ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ.....
      .ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ?

      Διαγραφή
  4. Τα χρηματα για την ανακαινηση του κτηριου ΔΕΝ τα εδωσε οΔημος.Τα εδωσε ο ενοικιαστης .Ας σταματησει επιτελους αυτη η παραπληροφορηση.Δεν μπορει ο καθε κοντομυαλος να λεει οτι του κατεβει.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλυτερα χαμηλο ενοικιο και να το παιρνεις παρα υψηλο και να μην σε πληρωνουν.Αυτο το ξερει καλα καποιος απο εσας ΙΑΚΧΕ που δεν πληρωνε το ενοικιο του μαγαζιου του και κλεγοταν στα καναλια.Μεχρι και στον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ βγηκε μηπως και τον λυπηθουν τον πολ..........οπως αυτοονομαστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΖΕΡΟΙ!!!!

    απο γαμιστρωνας και κατουρλιδικο έγινε θέρετρο...

    ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...

    ΜΙΖΕΡΙΑ... αθανατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 01:27 ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΡΩΤΑΣ... ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΣΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ!!! ΕΡΩΤΩ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ο γαμιστρωνας χρειαζεται βρε ηλιθιε ανεραστε πληρωμενε παπαγαλε του κτηνιατρου.να σε δω μετα τις 18 για καμια 10 χρονια απο που θα παιρνεις πληρωμενε.οχι και εργο της δημοτικης αρχης η ιδιωτικη πρωτοβουλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοιτητης στις Σερρες ειμαι αλλα εμεις συνηθιζουμε να πηδαμε τις γκομενες σε ωραια μερη αν οχι σπιτι μας. Δεν ειναι γίδια οι γκομενες να τις πηγαινουμε στα σκουπιδαριά! ΟΥΦΟ. αλλα τετοιοι που ειστε εδω αρχοντοχωριάτες και δε σας κοφτει μια βγαζατε τοσα χρονια ολα τα κολοκυθια που σας επεβαλαν τα κεντρικα. Για αυτο η πολη σας ζεχνει σα τον κωλο σας. (την ξερω κι εγω ο ανεραστος την γλωσσα σου οπως βλέπεις).
      Με τα υψηλα ενοικια κανενας ιδιωτης δεν έπαιρνε το εν λογω ακινητο. Ουτε πως τον λενε τον ξερω τον δημαρχο σας πόσο μαλλον να πληρωνομια κιολας. Αλλα το μυαλο σας δε πάει παραπέρα απο τα λεφτα. ΘΕΩΡΕΙΤΕ πωσ μονο αυτα ειναι το κινητρο. Ε ΜΑΘΕ λοιπον μπουρτζοβλαχε πως υπάρχει ζωη και κινητρα κι εκτος της στανης σου.
      Ειμαι 4,5 χρόνια στην πόλη σας και ειδα αλλαγες και ζήλεψα.
      δε ξερω πως καταφερατε και βγαλατε καποιον που τα εκανε μαλλον κατα τυχη αλλα δε νομιζω οτι σας κόφτει τόσο ώστε να τον κρατήσετε...

      Διαγραφή
  9. το εισαι φοιτητης στη σερρες αγαπητε 8.18 τοολοι.ελα μια μερα να παμε χερακι χερακι να μου δειξεις και εμενα τα χιλιομετρα ποδηλατοδρομων που ειπε ο ψευταρος μουσταφας.ελα να παμε μαζι να δουμε την καθαροτερη πολη που πηρε και βραβειο.οι σερραιοι αγαπητε ειναι σοφος λαος.ο μονος τροπος να απαλλαγουν μια και καλη απο την εμμονη του κτηνιατρου για εξουσια ηταν να του δωσουν μια ευκαιρια και μετα να κατσει καμια δεκαρια χρονια στην αντιπολιτευση.(πληρωμενε παπαγαλε)Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "στις Σερρες" γίδι... ούτε την πόλη σου ξερεις να γραφεις σωστα κι εχεις και άποψη!

      (άλλως: στας Σερρας, στα Σερρας ή στην πόλη των Σερρών)

      παντως ΟΧΙ "στη Σερρες" αμόρφωτε που μου θες και ιντερνετ και άποψη..

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ