Κυριακή 20 Απριλίου 2014

"ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ : ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΝ ;

 " ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"


Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"...

Ο ηθοποιός κ. Λαζόπουλος, αρνήθηκε με επιστολή του που έστειλε στον κ. Τσίπρα, την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως η επιστολή ήταν κεραυνός για όλους εκείνους που τυχόν θα έσπευδαν να χαρούν από την άρνηση αυτή. 

Κατ’ αρχήν στράφηκε εναντίον της φιλογερμανικής κυβέρνησης, λέγοντας:... «Γνωρίζω επίσης και βλέπω την υπερπροσπάθεια των υποτακτικών της χώρας μου να στηρίξουν μια Ευρώπη της Γερμανίας. Κατανοητό. Ήταν πολλές οι γερμανικές εταιρείες που συνεργάστηκαν με το Ελληνικό Δημόσιο και άπειροι τον αριθμό οι υπογράφοντες τα έργα αυτά, με το αζημίωτο που λέει κι ο λαός μας.». 

Στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του εγχώριου συστήματος με τον πιο δηκτικό τρόπο, λέγοντας ότι: «Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της κατάστασης.»

 Από τα βέλη Λαζόπουλου δεν ξέφυγαν ούτε οι τηλεοπτικοί πανελίστες πνευματικοί μας ταγοί: «Ας μην γίνω σαν τους υπερτραφείς της νόησης που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μούτρα τους απ' το τζάμι της τηλεόρασης. Αυτούς από τους οποίους άλλωστε η χώρα κινδύνευσε να χάσει οριστικά τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Απ' αυτούς που αυτοβαπτίστηκαν σωτήρες μας αμέσως μετά! 

Αλλά από πότε οι σωτήρες διαλέγουν τους λαούς και όχι οι λαοί τους σωτήρες;».

2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ