Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΟΗΣΙΑ ή ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ;

     " ΠΟΘΕΝ ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ "
  ΜΩΡΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ ;

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΕ Σερρών κ. Αστέριο Λιόρα είχαν ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών κ. Ιωάννης Μπαλίτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλικών κατασκευών “Ο Ήφαιστος” κ. Σπύρος Δημητριάδης και ο Δικηγόρος αλλά και Πρόρδρος της "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" κ Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου την Παρασκευή, 25 Απριλίου.
Το κεντρικό θέμα συζητήσεως των τριών φορέων ήταν η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας σε επιχειρηματίες μέλη που οφείλουν στον ΟΑΕΕ έπειτα από απόφαση του Δικαστηρίου της Πάτρας (ομαδική αγωγή 96 επιχειρηματιών).
Ο προϊστάμενος του ΟΑΕΕ ανέφερε ότι δεν δύναται να προχωρήσει σε καμία ενέργεια, αφού δεν έχει λάβει ακόμη την σχετική εγκύκλιο από τα κεντρικά του ΟΑΕΕ στην Αθήνα, η οποία εγκύκλιος όταν προσκομιστεί στους κατά τόπους ΟΑΕΕ είναι πολύ πιθανόν να αναφέρει ότι μπορούν οι επιχειρηματίες που οφείλουν στον ΟΑΕΕ για τα έτη 2011 ,2012 και 2013 να θεωρούν τα βιβλιάρια υγείας.
Η απάντηση που έλαβαν οι τρεις φορείς από τον προϊστάμενο δεν τους κάλυψε, αφού μέλημα τους είναι να μπορούν να θεωρούν τα βιβλιάρια υγείας οι επιχειρηματίες που οφείλουν στον ΟΑΕΕ από το 2007 έως και σήμερα. Από την χρονιά δηλαδή που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην χώρα μας.
Διαβεβαίωσαν ότι θα ασκήσουν πιέσεις και θα αντιδράσουν αναλόγως εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα χιλιάδων επιχειρηματιών.
 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ ...
  " Ω τι κατάπτωσις !!! Πόθεν ΄αρξομαι θρηνών;" Διάβασαν στα blogs για την απόφαση του δικαστηρίου της Πατρας και έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά αλλά τελικά ρεζιλεύτικαν οι εκπρόσωποι τωνν θεσμικών φορέων της πόλης.  Και εντάξει ο Προέδρος της Ομοσπονδίας , ψητοπώλης είναι το παληκάρι ... ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είναι "περιωρισμένης ευθύνης επί του θέματος", βιοτέχνης είναι ο άνθρωπος , δεν είναι κακό ,  αλλά ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας που είναι και δικηγόρος επιτρέπεται να συμματάσχει σε αυτή την ηλιθιότητα ; Είναι ποτέ δυνατόν ένας Προϊσταμενος Επαρχιακού Γραφείου του ΟΑΕΕ χωρίς Εγκύκλιο της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση που αφορά μόνο 96 συγκεκριμνένους ασφαλισμένους  
Κατάλαβα σε τι χέρια έπεσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών  .... 
Πάντως ανηψιέ μου , δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν εν προκειμένω :   "ή οι άνθρωποι είναι όντως ηλίθιοι ή θεωρούν εαυτούς πανέξυπνους και τους Σερραίους επαγγελματίες ηλίθιους"

6 σχόλια:

  1. Σκάσε ηλίθια!!!!!Ο ξαδερφος Αλέκος ήτανε οχι ο πρόεδρος.δεν σου τα πε καλα η ρουφιάνα σου η σγουρομαλλα η άσχετη εκει στο είχε.πολυ πίκρα βρε αδελφάκι μου!!!πω!!πω!!πω!!ακομα δεν την χωνεψες την π@@τσα που φαγατε στις εκλογές και τις 3 εννοώ.αν δηλαδη στη φωτό που έχεις πάνω ήτανε απαλό αριστερά η Μαρία η παντωπωλησα εμπορος(;;;;;;;;;;) ο Στάθης στη μέση ο οδοντίατρος κεκοτραπεζιτης(;;;;;;;;;;)και δεξιά η μαρίνα η υπάλληλος των 1000 € απο το ειχε -εμπορος(;;;;;;;;;)θα ήτανε οα καλα?τοτε θα ήτανε τέλεια ολα????δεν πειράζει αγαπητέ βρασιδα η ιακχε η οποίος άλλος λες οτι είσαι.δεν πειράζει.εχεις 3 στις 3 π@@τσες.
    Οεβες συναιτεριστικη εμπορικό.3 στις 3.

    Πολυ δυνατό σκορ.και φαρμακερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα πες την αληθεια τωρα ρε ψωμολυσσα...ποσα σουβλακια σε εταξαν να γραψεις αυτες τις μαλακιες;;;

      Διαγραφή
    2. Ποιο απ´ολα ειναι μλκ???η παντωπωλησα?? ο οδοντίατρος η το μαρινακι μας????ΟΛΑ αγαπητή μου Σερραιοι ειναι αλήθεια.ΟΛΑ.και 1000 € με ένσημα ΙΚΑ και οχι ΤΕΒΕ το μαρινακι μας.και ήθελε ο ιακχος με την φεφη να την κάνουν πρόεδρο.τοσο θράσος.αλλα ετσι ειναι.ουτε σουβλάκια μου ταξανε ούτε τίποτα.θα μάθετε να δέχεστε την αλήθεια.οκ??

      Διαγραφή
    3. Δεχομαστε την αληθεια...αλλα οχι την ''δικη'' σου αληθεια...οπως τα θες εσυ να τα παρουσιαζεις...
      Και προσεχε τι γραφεις γτ εκτιθεσε....
      Αλλα γτ να προσεχεις ομως;;; Στα @@ σου...δν σε ξερει κανενας...πεταμε την μαλακια μας και την λασπη μας...και ολα τα αλλα ΝΑ....

      Διαγραφή
  2. Θειε Βρασίδα,

    Αποκλείεται κατά την άποψή σου να συμβαίνουν και τα δύο τινά ταυτόχρονα , που είναι και το πιο πιθανό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα ακούσετε τον δικηγόρο να μιλάει όλο αρλουμπες λέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ