Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ...

ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ...

 


o iakxos: EIΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ...: ΣΟΒΑΡΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΚΡΕΒΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ"  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ... . "Καραμήτρο, το καπέλωμα δεν ...

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο Φωτιάδης να παρουσιάσει μεμονομένα τις δύο αυτές αμφιλεγόμενες υποψηφιότητες σε επικοινωνιακό επίπεδο, ως "τα βαρειά χαρτιά" του συνδυασμού του, εξόργησε τα "υποζύγια" της παράταξης , αυτούς που "σέρνουν το κάρο" από το 2010.

Τόσο μεγάλο ήταν το ολίσθημα του Στέφανου , που ήδη κυκλοφορεί η φήμη για "συνδημαρχία" με τον Κετσετζή ενώ η υποψηφιότητα της Ιλανίδου διέλυσε πλέον κάθε αμφιβολία της σφιχτής συμπόρευσης Φωτιάδη - Ιωάννη Μωϋσιαδη - Βιτμα με μαέστρο τον γεροΝυχτοπάτη και αυτό θα έχει το τίμημά του ... 

11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΩΝΙΔΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΛΑΝΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΙΛΑΝΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ
    Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
    Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΙΛΑΝΙΔΟΥ

      Διαγραφή
    2. βλακα ανωνυμε 9.50 η πασχαλη και ο μπαμπαιτης λυσσαξαν να ερθει η δεσποινα και να βγαλει δημαρχο τον φωτιαδη.η ιδια δηλωσε οτι αν δεν ηταν αυτοι ισως και να ηταν στον μηλιδη.τοσο σας χαλασε?μη πας να δημιουργησεις προβλημα σε αυτους τους ανθρωπους γιατι ειναι οι μονοι που ξερουν να τρεχουν και να δουλευουν .

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδια το πουλεν του Μηλίδη, εκείνη η ΚΑΛΩΤΑ παντού δηλώνει οτι δεν πρόκειται να αφησει το ιατρειο για το δήμο. Τελικά με ποιους θα διαχειριστει το ΕΣΠΑ ο Μηλίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον Μηλίδη ρε Ιακχε ? Δεν ντρέπεσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ

      Διαγραφή
  6. ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΣΕΤΖΗ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι και να λέτε γκοτσιολαγνοι και άλλοι πολτικοί προφήτες, ο κόσμος δε θέλει τη σημερινή δημαρχιακή αρχή γιατί πολλά έταξε λίγα και μικρά έκανε,λάθη έκανε,ψέματα είπε .η παράταξη της Εποχής Δημιουργίας δέ μπορεί να κάνει κανονικό συνδυασμό, ασυντόνιστη και ανέτοιμη δεν πείθει οτι μπορεί να διοικήσει.Η Διάβαση δε μπόρεσε να προσπεράσει και να αφησει πίσω της τα μικροκομματικά τερτίπια των συριζαίων.Ο Σερραίος θέλει έργα,ανάπτυξη,δουλειά,αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του Δήμου Σερρών,καθαριότητα.Ο ενωτικός,πολυτασικός και οργανωμένος συνδυασμός με τον Φωτιάδη είναι μονόδρομος.Οσο κιαν κάποιοι θέλουν να κάνουν επιχειρήματα το τυφλό προσωπικο μίσος τους και την ψευτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΝΑΒΙ......ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ.........ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ