Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΦΗΡΟΦΕΝΝΗΤΟ ;

      ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ...ΔΙΑΡΡΟΗ  
.
 


ΣΤΗΡΙΞΗ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΗΤΑ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ !!!
  
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Στ. Φωτιάδης ο οποίος υπήρξε ο τελευταίος αιρετός νομάρχης και στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε πρόσφατα και συναντήθηκε με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτικό Γραφείο του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες.

Ποιοι ενήργησαν να κλειστεί ραντεβού με τον Στέφανο Φωτιάδη; Πως πείστηκε ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα να δεχθεί προεκλογικά τον Στέφανο Φωτιάδη, ενώ οι συνδυασμοί καταρτίζονται; Η συνάντηση Κ. Καραμανλή και Στ. Φωτιάδη πραγματοποιήθηκε μέσα στο Μάρτιο του 2014, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Απώτερος στόχος του Στέφανου Φωτιάδη, όπως πληροφορούμαστε, είναι αν προκριθεί στο Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, να έχει στην στήριξη του Κ. Καραμανλή του Αχιλλέα, διότι υπάρχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι δηλώνουν πρώην «Αχιλλικοί» και στηρίζουν τον πολιτευτή Κώστα Καραμανλή.



Επειδή μετά τις δημοτικές εκλογές, αν δεν προκριθεί στο Β’ γύρο ο Θεόδωρος Μηλίδης, ο οποίος είχε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις δημοτικές εκλογές του 2010, πολλά θα ειπωθούν, καλό θα είναι ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, το στενό πολιτικό του περιβάλλον, οι εξ απορρήτων πολιτικοί παράγοντες του Νομού Σερρών, οι παρακοιμώμενοι και οι παρατρεχάμενοι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται πολιτικά γύρω από το όνομα «Καραμανλής», να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. 

Δεκτή η όποια διάψευση…

Του Δημήτρη  Νάτσιου 16/4 στο ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ

6 σχόλια:

  1. Ποιοί παγίδευσαν τον υπουργό Μιχελάκη και είδε στα γραφεία της ΝΟΔΕ τον δήμαρχο του πρωθυπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου. Μήπως αυτή η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της συμφωνίας αλληλουποστήριξης των εκλεκτών υποψηφίων της συγκυβέρνησης; Μήπως η συνάντηση αυτή οργανώθηκε με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κου ΣΑΜΑΡΑ;
    Ερωτώ ο απλός πολίτης και απάντηση δε λαμβάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΙΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ !
    Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ !
    Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ !
    Ο ΜΠΑΛΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ !

    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΞ@Κ@ΛΙΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
    ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟ..ΦΩΤΙΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ....ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ....ΚΑΙ ΩΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ.....ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ...ΛΙΓΟ....ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙ....ΕΙΝΑΙ...ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με έχουν μπερδέψει σ΄ αυτές τις εκλογές και έχω να κάνω την εξής ερώτηση προς όλους : Ο Θοδωράκης ( της ΝΟΔΕ όχι του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ) θα μαζεύει ψήφους για τον ΠΑΣΟΚΟ Μπαλαξή που είναι στο ψηφοδέλτιο του ξανθού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxα
      οχι ρε για την συγκυβέρνηση ρε γαμωτο
      η
      ολοι αδερφια ειμαστε ....(?)

      Διαγραφή
  5. Γιατι να μην μαζεψει ψηφους για τον Μπαλαξη? εδω μαζευει για τη σαρα και τη μαρα. Εχει τοσο μυαλο οσο εχουν και ολοι αυτοι που τον ψηφισαν για προεδρο.Ως ποτε σ΄ αυτην την πολη θα δινουν θεσεις και αξιωματα στους ανεπαρκεις ,τους αγραμματους,και ολους τους αχρηστους?Η μονη εξηγηση ειναι γιατι καποιοι αλλοι θελουν να εχουν το πανω χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ