Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ..

 ΚΟΤΡΩΝΗΣ : ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ


Στο δημοτικό συμβούλιο που  έγινε στις 22 Μαΐου 2013 κατέληξε ( για την καταστροφή του αυτοκινητοδρομίου)  ως εξής ο κ. Δήμαρχος….

« Εμείς θα κάνουμε ότι  μπορούμε, ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν  για να δώσουμε όσο γίνεται  πιο γρήγορα την λύση. Είμαι  αισιόδοξος ότι θα τελειώσει αυτή η ιστορία και όσοι λένε αυτά που λένε τώρα θα νοιώθουν ντροπή και μόνο ντροπή».

Αναλαμβάνοντας λοιπόν την  ευθύνη για τη δριμύτατη και άδικη  κριτική που άσκησα εγώ και  η «διάβαση πεζών», και μετά την πλήρη και ταχύτατη αποκατάσταση της πίστας του αυτοκινητοδρομίου, δηλώνω ότι ντρέπομαι. Θέλω επίσης να προσθέσω ότι έχω χάσει τον ύπνο μου αφού κάθε βράδυ με επισκέπτονται οι ερινύες και μου υπενθυμίζουν το μέγεθος των εγκληματικών λαθών μου.

Πιστεύω και ομολογώ, ότι η υπόθεση του αυτοκινητοδρομίου αντί να μετατραπεί στον «πολιτικό τάφο» του κ.Αγγελίδη, μετά την ανέλπιστα θετική τροπή, θα του χαρίσει μία δεύτερη θητεία (που τόσο επιθυμεί ). Εκτός αν ο σερραϊκός λαός είναι τόσο αχάριστος και τον τιμωρήσει για τα μικρολαθάκια του στις αστικές αναπλάσεις, στην καθαριότητα, στα φρεάτια, στην ΚΕΔΗΣ, στα τραπεζοκαθίσματα, στην αδιαφορία του για τα χωριά κ.λ.π.. Αλλά δεν νομίζω, γιατί οι σερραίοι έχουν σωστό πολιτικό αισθητήριο και θα μπορέσουν να αξιολογήσουν θετικά τη μεγάλη προσφορά του κ. Δημάρχου.

Άλλωστε τώρα μετά την επαναλειτουργία του αυτοκινητοδρομίου, είναι εμφανής η αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας τόσο του δήμου όσο και όλου του υπόλοιπου νομού. Θέλω να πιστεύω, ότι και οι υπόλοιπες παρατάξεις θα εκτιμήσουν αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθεια του κ.Αγγελίδη και θα πάψουν να μιζεριάζουν και να λαϊκίζουν. Εμείς πάντως από τη μεριά μας θα το πράξουμε.

Τελικά, όπως από την πρώτη στιγμή επέμενε ο κ.Δήμαρχος αλλά και όλη η συμπολίτευση μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, το φταίξιμο είναι στον εργολάβο και στη μη σωστή εφαρμογή των ισχυουσών προδιαγραφών του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Σύμπασα η αντιπολίτευση  θέλοντας να αθωώσει τους πάντες ισχυριζόταν ( άδικα όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ), επέμενε ότι δεν έφταιγε κανένας, ότι όλα έγιναν σωστά, απλώς το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό κάτι βέβαια που είναι απολύτως φυσιολογικό. Αν ρίξετε άλλωστε μια ματιά παντού σε όλη την Ελλάδα για να μην πω σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον Κόσμο, έτσι γίνεται. Ένα έργο το κατασκευάζουν τέσσερις μέχρι πέντε φορές για να το πετύχουν, αλλιώς η οικονομία δεν κινείται. Αλίμονο αν πετυχαίναμε κάθε έργο με την πρώτη, τότε η ανεργία θα είχε φτάσει στα ύψη, μπορεί να ξεπερνούσε και το 30%. Άλλωστε και με την πέμπτη φορά αν καταφέρει να κατασκευάσει την πίστα ο κ.Αγγελίδης δεν υπάρχει πρόβλημα, «λεφτά υπάρχουν».

 Που βρίσκονται; 
Μα στα βιβλιάρια καταθέσεων των χιλιάδων συμπολιτών μας, από όπου με μία απλή κατάσχεση τα παίρνουν και τα ρίχνουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Οι σερραίοι έχουν άφθονο χρήμα μιας και ο νομός ως γνωστόν κατέχει την πρώτη θέση πανελλαδικά σε επίπεδο διαθέσιμου εισοδήματος. Οι μαγαζάτορες έχουν καταθέσεις χιλιάδων ευρώ, το ίδιο  και οι αγρότες. Μιλάμε για «τεράστια» ποσά των 1.000 και 2.000 ευρώ, οπότε δικαιολογημένα ο δήμος, μιας και διανύουμε την καλύτερη περίοδο οικονομικά, βάζει χέρι στις καταθέσεις των ασυνείδητων δημοτών του. Μια πληροφορία μόνο επιπλέον θα ήθελα να τους δώσω, ότι υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι σερραίοι που έχουν θυρίδες στις τράπεζες με τιμαλφή και χρυσές λίρες Αγγλίας, οπότε μόλις τελειώσουν τα βιβλιάρια μπορούν να βάλουν χέρι και στις θυρίδες.

Τουλάχιστον όμως από όλη αυτή την ιστορία του αυτοκινητοδρομίου βγαίνουν και κάποια θετικά συμπεράσματα. Ποια είναι αυτά;
  • Να αλλάξει ο νόμος και να ορίζουν οι εργολάβοι τους ελεγκτές των έργων τους
  • Να μην υπάρχουν επιβλέποντες από το δήμο, γιατί είναι περιττό και έτσι θα κερδίζουμε χρόνο και χρήμα απασχολώντας τους σε άλλες πιο χρήσιμες εργασίες
  • Να καταργηθεί ο θεσμός της αντιπολίτευσης στα δημοτικά συμβούλια, αφού οι δήμαρχοι και οι συμπολιτεύσεις φροντίζουν για τα πάντα
Παναγιώτης  Κοτρώνης
Μέλος «διάβασης πεζών»
 

5 σχόλια:

  1. Μεγαλη κατιναρα αυτος ο Κοτρωνης...εχει καταλαβει οτι πραγματι θα ξαναβγει δημαρχος ο Αγγελιδης και εχει σκυλιασει;;;Καλη Ανασταση κ Κοτρωνη και περαστικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΝΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΑΣ....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?
      ΟΠΩΣ π.χ. ......ΕΝΤΙΜΟΣ?
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΟ ΘΑΒΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ?
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΤΙΝΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.....Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ...ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ....ΕΙΝΑΙ.......ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ...ΕΛΕΟΙΝΟΙ.....ΨΕΥΤΕΣ....ΑΝΗΘΙΚΟΙ....ΔΙΑΣΤΡΑΥΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ.....ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ?
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ...ΚΑΙ ΡΗΧΟΣ ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?
      ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ.

      Διαγραφή
  2. ανωνυμε 11.44 ψαχνω για βλακα να βαλει κανενα στοιχηματακι οτι ο αγγελιδης παιζει απο δευτερος μεχρι τριτος.ασε δε για δημαρχος.ποτεεεεεεεε.σαν κλαμμενο μ...ι ηταν χθες στα β νεκροταφεια.εισαι μεσα για κανενα 1000 γιατι εχω εξοδα?οσο για τον κοτρωνη ειναι ο μεθεπομενος δημαρχος!!!Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΟΧΟ, ΑΚΟΜΨΟ, ΑΤΕΧΝΟ, ΑΠΛΟΪΚΟ, ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΡΩΝΗ. ΣΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    Ο ΨηφοΦΟΡΟΣ

    ΥΓ. : ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΝΑΧ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΫΠΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ !

      ΕΥΣΤΟΧΟ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ