Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

" ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΞΟΣ ..." ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΜΑΛΗ

"ΜΠΑΖΔΑΝΗ, ΝΑ ΓΕΛΑΣ και ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..." 


Ως γνωστόν ο Σπύρος Μάμαλης, παιδί του στένου κομματικού σωλήνα, νυν Πρόερδος του ΓΕΩΤΕ ( ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΎ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΕΛΛΆΔΟΣ), υποψηφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλόγές του 2012, είχε "καπακώσει" τον Αθανασίο Μπαζδάνη που διακαώς κυνηγούσε τότε την υποψηφιότητά αυτή , δεν πέτυχε όμως το ίδιο και το 2014 όταν αυτοπροτάθηκε ως "Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών".

 Φέτος ο Μπαζδάνης "καπάκωσε" τον Μάμαλη και "ο Αλιστρατινός"  το κράτησε "μανιάτικο" ...



Δοθείσης ευκαιρίας , ο συμπαθής "Θπύγος" , έρριξε "χολή και όξος" κατά των Ιωαννίδη - Μπαζδάνη και της Νέας Δημοκρατίας  στην εκπομπή της Ελενίτσας ... αφού ανέφερε και τόνισε ότι "ο έχων το χρίμα" από την ΝΔ είναι ο ξανθός "υποδεικνύοντας" σαφώς ποιον πρέπει να μαυρίσει ο ανανακτισμένος ψηφοφόρος ως ανδρείκελο της κυβέρνησης των δοσίλογων. "Ψιλά γράμματα" θα μου πείτε , αλλά αυτή είναι η ουσία των πολιτικών κινήσεων.

Μάλιστα μίλησε για διασυρμό της χώρας στο Καστελόριζο με την ανακοίνωση Παπανδρέου το 2010 τονίζοντας ότι για τα επόμενα 20 χρόνια ( όχι ότι είχε άδικο ) η χώρα και ο ελληνικλός λαός θα είναι υπό κατοχή και όμηροι των μνημονίων !!! 


"Να σε κάψω Γιάννη, να σ'αλείψω λάδι ..." που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη

Τέλος εμμέσως πλην σαφώς απαξίωσε όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους αλλά και βουλευτές εστιάζοντας σε βασικά προβλήματα της περιφέρειας  όπως ο σχεδιασμός απορρόφησης του ΕΣΠΑ (πχ ο ορισμός της έννοιας του "αργοκτήματος" ανέφερε χαρακτηριστικά αποκλείει των επιδοτήσεων τους μικρούς αγροτοκτηνοτρόφους και αφορά μόνο συγκροτήματα όπως του  Μπουτάρη ...), η  διέλευση του αγωγού  ΤΑΠ , το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, το ζήτημα της πιστοποίησης των αγοτικών προϊόντων και αλλα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ