Κυριακή 13 Απριλίου 2014

MOYSTAFA , ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΣ ;

ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η "ΔΩΡΕΑΝ" 
ΒΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ;



To ζήτημα της βαφής της εξωτερικής όψης του Δημαρχείου Σερρών τέθηκε όταν ο γνωστός επιχειρηματίας Στέφανος Μαματζής , ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "PHILIPPOS XENIA" προσφέρθηκε να διαθέσει δωρεάν τα συνεργεία του , αναλαμβάνοντας το κόστος των εργασιών βαφής εξ' ολοκληρου με υλικά (μπογιές) που θα επέλεγε και θα αγόραζε ο Δήμος Σερρών.

Όμως τα γεγονότα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι ...

 Ο Στέφανος Μαματζής φυσικά τήρησε τα υποσχεθέντα όμως στο λογιστήριο του Δήμου Σερρών (όπως καταγγέλλουν συνδημότες μας) προσκομίσθηκαν δύο τιμολόγια προς εξόφληση. Ένα "Τιμολόγιο Αγοράς Αγαθών" για τις μπογιές αξίας 14.000 ευρώ ( ποσό που κρίνεται υπερβολικό για την συγκεκριμέρνη βαφή) και ένα "Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών"  για τις εργασίες βαφής ( που ήταν δωρεά του Στέφανου Μαματζή) αξίας 10.000 ευρώ!!!

Φυσικά εγώ δεν το πίστεψα , όμως η καταγγελία συνάδει με την πρακτική των Moustafaδων να εκδίδουν εικονικά τιμολόγια , όπως και στην περίπτωση της ΚΕΔΗΣ με το κλιματιστικό-φάντασμα αξίας 2.800 ευρώ που φέρεται ότι τοποθετήθηκε σε δημοτικό κτήριο στο Σκούταρι ...

Κυρ Αντώνη, αυτό πως σου ξέφυγε ; Δεν πρέπει η Αντιπολιτευση σύσαωμη , παντός μεγέθους να διερευνίσει την καταγγελία , καθόσον " Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ"

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει και άλλη εκρεμότητα.
    Το μπάζωμα του Τσέλιου, πίσω από το ξενοδοχείο, για να γίνει πάρκινγ.
    Έγινε επί Βλάχου και τόκανε γαργάρα ο κτηνίατρος.
    Ακόμα δεν εκλεχθηκε δήμαρχος για να επιβάλει την νομιμότητα.
    Για να δούμε και ο επόμενος θα είναι λακές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, Ο ΓΚΟΤΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΑΝΕ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ - ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.... ΠΟΥ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΜΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ....ΕΛΕΟΣ...ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΛΟΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΗς ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ......ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ