Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΛΑΖΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙ

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ... 



Palazi: Προς Σερραίους και Σερραίες επιστολής το ανάγνωσμα...

"Σήμερα λοιπόν, η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κ.Στέφανου Φωτιάδη, «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», είναι η απάντησή μου σε μια σειρά από ερωτήματα που απασχολούν όχι μόνο εμένα αλλά και το σύνολο των σκεπτόμενων πολιτών :
 γιατί να περιοριζόμαστε στην κριτική εκ του ασφαλούς και να μην δοκιμάζουμε να θέσουμε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις δυνάμεις μας στην υπηρεσία της πόλης μας;
 για τις επιλογές των προσώπων που χρόνια διοικούν το Δήμο, ουσιαστικά δεν φέρουμε την ευθύνη εμείς οι πολίτες που τους εμπιστευόμαστε, παρασυρμένοι πολλές φορές από κομματικές υποδείξεις χωρίς αντίκρισμα ή συναισθηματικούς λόγους;
 έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνουμε και πάλι δοκιμές, να δίνουμε και πάλι ευκαιρίες;
 στην παρούσα συγκυρία των αδιεξόδων στη διοίκηση του Δήμου, των προκλήσεων αλλά και δυνατοτήτων που προσφέρει η νέα διοικητική δομή του “Καλλικράτη”, δεν οφείλουμε να επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσουν άνθρωποι που διαθέτουν γνώση, εμπειρία, διοικητικές ικανότητες;


Αν εκτιμάτε λοιπόν και εσείς, όπως ο κ. Στέφανος Φωτιάδης, ότι θα μπορούσε να συμβάλλει στην πρόοδο του Δήμου μια εκπαιδευτικός με γνώσεις, θέληση, πείσμα και κυρίως συνειδητοποιημένη απόφαση να εμπλακεί στα κοινά με διάθεση προσφοράς και όχι υστεροβουλίας, θα ήταν για μένα τιμή να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010"



Αναρτήθηκε από Χρυσάνθη Παλάζη στις 4:51 μ.μ.

Αυτά έγραφε η Χρυσάνθη ως υποψήφια με τον Στέφανο Φωτιάδη το 2010 ... 

Και αυτά της έγραψε τότε ο iakxos :
  

5 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω Σάκη να θες εκτός από σένα να ψηφίσω και την κουμπάρα σου ;
    Είπαμε ρε Σάκη, να έχουμε παρέμβαση στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, αλλά όχι και να βάλουμε μέσα την κουμπάρα .
    Θα μας παρεξηγήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΣΑΛΙΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΡΙΑΝΟ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ......ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.....ΑΜΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΜΙΣΕΤΕ ..ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέρρες:
    : Δίωξη σε 100 άτομα για παραβίαση διαθήκηςΑνάμεσά τους διατελέσαντες δήμαρχοι, μέλη δημοτικών επιτροπών και επιτροπών διαχείρισης κληροδοτημάτων - Ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ η ζημία που προκλήθηκεΔιαχρονική ευθύνη για την επιζήμια
    διαχείριση κληροδοτήματος αποδίδεται σεπρώην και νυν δημάρχους, μέλη δημαρχιακών επιτροπών και άλλους εμπλεκόμενους, στις Σέρρες. Οι παραπάνω κατηγορούνται ότι παραβίασαν τη διαθήκη του δωρητή Παναγιώτη Κανάκη που ζήτησε να χτιστεί ένα σχολείο στο δήμο Σερρών, με τα χρήματα από την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα ενώ η ζημιά που προκλήθηκε υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.
    Σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία", η εισαγγελέας Σερρών Ευαγγελία Λιάσουάσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία σε περισσότερα από 100 άτομα. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται τέσσερις διατελέσαντες δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη δημαρχιακών επιτροπών και επιτροπών διαχείρισης κληροδοτημάτων και άλλοι εμπλεκόμενοι , από το 1999 μέχρι σήμερα.Το παραπάνω χρονικό διάστημα, τη θέση του δημάρχου κατείχαν διαδοχικά οι Ζήσης Μητλιάγκας, Ιωάννης Μωυσίδης , Ιωάννης Βλάχος και Πέτρος Αγγελίδης. Ο τελευταίος διεκδικεί την επανεκλογή του και στις επερχόμενες εκλογές, του Μαΐου.
    Ο Παναγιώτης Κανάκης, το 1965, με δημόσια διαθήκη του άφησε την κυριότητα και επικαρπία της ακίνητης περιουσίας του στο Δήμο Σερρών, με τον όρο από το τίμημα της εκποίησης αυτής να κτισθεί ένα σχολείο, στην πόλη των Σερρών. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα, εμβαδού 180 τ.μ, στη Θεσσαλονίκη, κι ένα κατάστημα εμβαδού 38 τμ , στις Σέρρες. Διαχειριστής της περιουσίας οριζόταν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας – Κατάστημα Σερρών.Η πρώτη μίσθωση του καταστήματος πραγματοποιήθηκε επί θητείας του δημάρχου Δημήτρη Ελευθεριάδη, την τετραετία 1969- 1974. Τα μισθώματα που οφείλονται μόνο από τη διαχείριση του καταστήματος, ανέρχονται στο 50% του συνολικού ποσού που έχει αποφέρει η επί 40 έτη αξιοποίηση του κληροδοτήματος Κανάκη.
    Στην πορισματική έκθεση του οικονομικού επιθεωρητή, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, αναφέρεται ότι: Δεν έχει ενημερωθεί βιβλίο ταμείου (λογιστικής παρακολούθησης), ούτε συντάχθηκαν απολογισμοί και ισολογισμοί, δεν έχουν συγκεντρωθεί οι αποδείξεις δαπανών ούτε βρέθηκαν τα extrait της τράπεζας. Δόθηκαν μόνο extrait της περιόδου 2000 - 2012 και πρόχειρες καρτέλες της διαχείρισης του κληροδοτήματος, απ' τις οποίες όμως δεν προκύπτει κανένα λογιστικό αποτέλεσμα. Όλες οι εισπράξεις έγιναν χωρίς νόμιμα παραστατικά και όλες οι δαπάνες χωρίς να εκδοθούν χρηματικά εντάλματα. Από καμιά πηγή - επίσημη ή ανεπίσημη δεν προέκυψε τι ποσά εισπράχθηκαν, τι ποσά δαπανήθηκαν, τι οφείλεται κλπ.

    VORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κα Παλάζη είναι μια απο σημαντική υποψηφιότητα και η τυχόν εκλογή της θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτικού προσωπικού. Ομως εφόσον υπάρχει υποψηφιότητα ενός Σερραίου ως Περιφερειάρχη, επιβάλετε να στηρίξουμε την προταση αυτή και ψηφίζουμε ΜΠΟΛΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η κ. ΠΑΛΑΖΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ...

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ . Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ( ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ , ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΈΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΧΑΒΕΛΕ ΚΑΝΕΙ )

    ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ... "Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ" ΑΤΥΠΑ ΜΕΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕ ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ