Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΟΛΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ...


... ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ


o iakxos: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ... Ο ΛΟΓΟΣ:   " ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ,  ΜΑ  ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ ..."

Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε χθες έκπλητη η Δήμητρα Παναγιωτάκη από τον Στέφανο Φωτιάδη , ο οποίος έξαλος με ακατονόμαστες εκφράσεις "απειλούσε θεούς και δαίμονες ... 

Αιτία; Η τηλεοπτική εμφάνιση της Δήμητρας στην TVS, στα πλαίσια πάντοτε των εμφανίσεων των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο , κατα την οποία διαφώνησε με την πρακτική κατάτμησης των έργων και των απευθείας αναθέσεων ή με πρόχειρους "φωτογραφικούς"  διαγωνισμούς κατά την διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχη.

  Τα γνωστά 45αρια που σας έγραψε και ο iakxos ...

o iakxos: Ο 50ΑΡΗΣ ΕΙΝ' ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ: ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  45ΑΡΗΣ ...  Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ"  ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ από iakxose...

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ 45ΑΡΙ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΜΙΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΟΤΕ...ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΨΗ...Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
    ΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ.....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ..... ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ .......ΒΙΑΣΜΟΥ.
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΜΙΜΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γνωστός ως ανεπαρκής και ωραιοπαθής μέχρι χθες , τωρα που νικήθηκε έδειξε οτι θεωρεί τον εαυτό του το κέντρο του κόσμου , ο πόνος του χαμένου (το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ,χα χα αχχχ )τον έκανε να αποκαλύψει τον πραγματικό Φωτιάδη και ξεφτιλήστηκε !!! καλά καλέ κ.Στέφανε κι εμεις χάσαμε δεν κάναμε ομως κι έτσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΟ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ
    Η ΚΑΡΦΙΤΣΟΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΜΗ...ΤΑ ΕΜΑΣΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΥΣΕ ΣΤΟ TVS?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙ?
    ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΥ 800.000€ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪΓΙΑΝΝΗ-ΕΠΤΑΜΥΛΟΥΣ...
    ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ..ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΜΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ..ΟΝΕΙΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα ν κλεισετε καμια θεση στο Δαφνι για τν αρχηγο σας γτ δεν το βλεπω καλα οταν τελεσιδησει το θεμα!!!

      Διαγραφή
  6. Ποια είναι η Παναγιωτάκη; Τι έχει κάνει στη ζωή της; Λόγω του πατέρα της και από σπόντα βρέθηκε στην πολιτική και απο εκει και περα μόνο πατώνει. Υπόψήφια βουλευτής.......ΠΑΤΟΣ. Υποψήφια σύμβουλος.....ΠΑΤΟΣ. Ακόμα και στη δικηγορία ΑΠΕΤΥΧΕ. Υπόθεση για υπόθεση δεν είχε τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν για τα 45άρια υπάρχουν στοιχεία αλλά υπάρχουν δεκάδες στοιχεία που δείχνουν ότι θα το έκλεινε το γραφείο της αν δεν την έσωζε οικονομικά ο γιατρός. Και δεν ειναι πια ουτε καν δικηγόρος. Είναι πια γραμματέας του γιατρου. Δοκιμάστε να κλείσετε ραντεβού να δειτε ποιος θα το σηκώσει ή αν θελήσετε να γράψετε φάρμακο να δειτε ποιος θα το αναλάβει. Δεν λέω ότι η δουλειά είναι ντροπή ή ότι κάνει κάτι κακό που βοηθάει τον άντρα της αλλά μη μας το παίζει πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ