Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ , ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...


ΧΡΗΣΤΑΡΑ , ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ MAΣ;



 Σε θυμάμαι Χρηστάρα προεκλογικά που "χτυπιώσουν" σαν την Πατουλίδου , να σώσουμε την δικιά μας Τράπεζα, την Τράπεζα του τόπου μας :

o iakxos: "ΒΟΥΛΑ" ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ:   " ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,  ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!"  Με την ιστορική ατάκα της Βούλας Πατουλίδου , έ κλεισε την μελό σ...

Ανώνυμος είπε : 30 Μαΐου 2014 - 11:30 π.μ.

Συνεχίζονται τα όργια στην Συνεταιριστική Τράπεζα νομού Σερρών :

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίας Σαμαρά διευθύντριας της Τράπεζας και υποψήφιας με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δόθηκαν από επιχειρήσεις του νομού Σερρών σαφείς εντολές προς τους εργαζομένους τους να την ψηφίσουν οπωσδήποτε !!!!!!!! 



Μερικοί εργαζόμενοι λέγοντας ότι έχουν φίλους και συγγενείς στον άλλον υποψήφιο τους απάντησαν τα αφεντικά ότι θα υπάρξουν συνέπειες αν δεν εκλέγει η Σαμαρά. Τι γίνεται άραγε???

Μερικές επιχειρήσεις είναι οι παρακάτω:
1) – ΚΑΝΤΖΑΣ –ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ με εγγυητικές ύψους 400,000 ευρώ και τραπεζικό δανεισμό 500.000 ευρώ
2) ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ (ΓΑΒΡΑΝΙΔΗΣ ΟΔΕΣΣΕΑΣ) τραπεζικό δανεισμό 300.000 ευρώ
3) ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΑΕ (ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ)  
4) ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΕ, Πολλές εγγυητικές...
5) ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ , Δάνειο ύψους  700.000 ευρώ.

8 σχόλια:

  1. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B1%CE%9B469071-35%CE%A1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος ο χατζηδημητριου ειναι μια μαριονετα .τον έβαλαν οι άλλοι να καλύψει τα σκάνδαλα τους.πουρναρης και χατζηηλιαδης με Αλέκο χρυσαφι μαζί με πρόεδρο πίνουν συνέχεια καφέ όλοι μαζί. Και μεγάλη απορία πελατών της τράπεζας ειναι τι κανει ολη μέρα ο πατερας του νικος χατζηδημητριου στην τράπεζα? ???γνωστός εως απατεώνας στους κοσμικους κύκλους. Είδη ο πρόεδρος μαριονέτα έλαβε δάνειο γοα την σύζυγο του η οποία διατηρεί με την μανα του το παρακμιακο ινστιτούτο ομορφιάς τσικαμπακα το οποίο έχασε σχεδόν όλους του τους πελάτες λόγο κακής διαχείρισης της γυνσικαα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΝΑ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δικηγόρος πρόεδρος όποιον πελάτη ανέλαβε τον έκαψε...μονο καφετέριες αναλαμβάνει για μηνύσεις που δέχονται . δείτε το ιστορικό του και θα καταλάβετε! .και τωρα με τι προσόντα εγινε πρόεδρος δηλαδή! ! Είναι γνωστός φαφλατας και με της δουλειές με την ενέργεια που θα έκανε και το διέδωσε σε ολη την πολη των Σερρών. Αποτέλεσμα αυτών τον επιχειρήσεων που δηλωνε ότι θα λύσουν το ενεργειακό πρόβλημα της Ελλάδος είναι να έχει 400.000 τραπεζικό δανεισμό σε τράπεζες. Συνεργάτες του ο διωγμενος από την Σαντορίνη Σωκράτης κωνσταντελιας με το καφέ αβυσινια στον πεζόδρομο και ο χατζης Κώστας με το bike house στο κολυμβηριο που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά! !!!! Μεγάλο τιμ!!!να μάθετε ποιον βάλατε πρόεδρο κορόιδα:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σαμαρα πηρε μεγάλη βοηθεια απο τον βλαχμπεη στης εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα χα χα. Ωραίους συνεργάτες έχει ο πρόεδρος. .bike house δίνεις προκαταβολή και ποτε δεν παίρνεις μηχανή! !!ο Στέφανος καπλανιδης κουμπάρος του προέδρου ολη μερα στην τράπεζα μαζί του κάθεται και ζητάει δάνεια. Παλυ η τράπεζα θσ δουλέψει γισ μερικούς! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σέρρες=τελευταία πόλη στην Ελλάδα. Με τέτοια άτομα που εκλέγονται σε ποστα όπως τον καπετάνιο τι να περιμένουμε. Χαρτοπαιχτης.αλητης.και πολλά ακόμα που δεν γίνεται να γραφτούν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπαπουδη Μαρία . Λογιστρια του καντζα.και ταμιας της τραπεζας.επαιξε ρολο σε ολη την διαδικασία μεταφοράς εντολών στους υπαλλήλους του καντζα τι να ψηφίσουν. Την ημέρα τον εκλογών με δικό της αυτοκίνητο έφερε αυθημερόν στης Σέρρες να ψηφίσουν σαμαρα απο την τουζλα σερραιους υπάλληλους του σουπερ μάρκετ καντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ