Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ Ο ΜΠΕΟΣ ;







4 σχόλια:

  1. O Γκότσης τι έκανε ? Πόσο πάτωσε ? Τα ΠΑΣΟΚ του Αγγελίδη τον ισωπέδωσαν .....Ντροπή σε όποιον νεοδημοκράτη τον ξαναμιλήσει ......αυτόν που αποτέλεσε τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ της ήτας του Μηλίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον δούρειο ίππο της ήττας Μηλίδη απετέλεσαν η Πασχάλη και η Ιλανίδου που ξεσήκωσε όλο το παπαδαριό να ψηφίσει Φωτιάδη ! Πρωτοφανής συμμετοχή κατά μπουλούκια από καλόγριες που τις διακινούσε ο αδελφός της ο Ιλανίδης ! Μόνο νεκρούς δεν σήκωσαν από τους τάφους ! Μαύρισε το μάτι μας από το ράσο ! Ο μητροπολίτης μας τι έχει να πει γι'αυτήν την θεσπέσια εικόνα που απολαύσαμε άραγε ; Τους έδωσε και την ευχή του ; Καθόλου κομψό το θέαμα γυναικών που εγκατέλειψαν τα εγκόσμια για να αφιερωθούν στα θεία, να συνωστίζονται στους διαδρόμους των εκλογικών τμημάτων ....Το είδαμε κι αυτό !

      Διαγραφή
  2. -Μήπως είναι κι εδώ τά πράγματα "στημένα;;;;;".....μή χειρότερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ
    ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ