Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

TΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ;

 Η "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 330 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 
   Ο George Avramidis κοινοποίησε σύνδεσμο από Thanasis Koumparoudis.



Γιαυτό το απίστευτο καραγκιοζλίκι  σας ενημερώνω ότι ο συντάκτης της "ανώνυμης" ανακοίνωσης που αναπαραηγαγαν αφελώς τα τοπικά sosial media , είναι ο ίδιος ο Γιώργος Αβραμίδης , ο δικηγόρος στο γραφείου του οποίου είναι ασκούμενος δικηγόρος ο διορισθείς "δικαστικός αντιπρόσωπος". Τέλος γραμματέας του "δικαστικού αντιπροσώπου"  ήταν ο δικηγόρος Γιώργος ΑΒραμίδης ο οποίος ανωνύμως συνέταξε την ανακοίνωση για προφανείς λόγους και αφού την διένειμε στα "παπαγαλάκια του" να την δημοσιεύσουν εν συνεχεία ο ίδιος την κοινοποήσε στον "τοιχο" του στο facebook ώστε να φέρει το τεκμήριο της αντικειμενικότητας ως άποψη τρίτου προσώπου !!!

Ενταξει Γιωργάκη μας έπεισες αλλά δεν μας είπες και πόσους σταυρούς πήρε ο γνωστός "Βαγγέλας" στο 330 εκλογικό τμήμα όπου "βοήθαγες" ως γραμματέας τον ασκούμενό σου ... 

8 σχόλια:

  1. Όλοι την πλάτη του Ηλία Γκότση , του Ανδρέα Δαϊρετζή , της Μαρίας Σπυράκη και του Πέτρου Τατούλη είδαν στις εκλογές .
    Τώρα ήρθε η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .
    Επιτέλους ήρθε η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την π@π@ρ@ που έφαγε ο Μπαλαξής θα μας τίποτα GOTSIOΛΑΓΝΕ?Είναι και αυτός στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ?
      Μια και είσαι καυλ@μένος με τον Δαϊρετζή,είναι και ο Τζελέπης στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ?

      Διαγραφή
    2. Όλοι οι καλοί χωράνε στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 4.23 .

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή
  2. Συνεχίζονται τα όργια στην συνεταιριστική τράπεζα νομού Σερρών
    Κατά την διάρκεια α της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρία σαμαρά διευθύντριας της τράπεζας και υποψήφια με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δόθηκαν από επιχειρήσεις του νομού Σερρών σαφές εντολές προς τους εργαζομένους τους να την ψηφίσουν οπός και δηποτε !!!!!!!!μερικοί εργαζόμενοι λέγοντας ότι έχουν φίλους και συγγενής στον άλλον υποψήφιο τους απάντησαν τα αφεντικά ότι θα υπάρξουν συνέπειες αν δεν εκλέγει η σαμαρά.τι γίνεται άραγε???μερικές επιχειρήσεις είναι οι παρακάτω:1) - Κάντζας σουπερ μαρκετ.εχει εγγυητικές ύψος 400,000 και τραπεζικο δανεισμο 500,000 ευρω) ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ (Γαβρανίδης Οδυσσέας ) τραπεζικο δανεισμο 300,000 ευρω 3)ασφαλτικη ΑΕ(ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ) 4)ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΕ,ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΓΥΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ)5)ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ ,ΔΑΝΕΙΟ ΥΨΟΥς 700.000 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε πήγε ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά τα λεφτά του στη συνεταιριστική ;
      Πότε πήρε το δάνειο η Φυτοενέργεια ;
      Για να πάρει χαμπάρει ο Νότας πως παίζεται το παιχνίδι.

      Διαγραφή
  3. Ζαραφίδης Ιάκωβος μέλος διοικητικού συμβουλίου συνεταιριστικής τράπεζας Σερρών:συνέταιρος σε σουβλατζίδικο με ακόμα τρια άτομα και οφειλές 200.000 ευρώ σε τράπεζες. Παλιά δούλευε βοηθός σε οικοδομές. Απόφοιτος λυκείου. Άντε να δουμε πως θα πάει μπροστά η τράπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως ρε παιδιά το θεμα της τράπεζας πότε δεν τελειώνει. Ποτε θα βάλουν μυαλό; ποτε θα βοηθήσουν τον νομο Σερρών; τι δουλειά έχει στο συμβούλιο ο αγράμματος .σουβλατζής και ο αλήτης καπετάνιος; αυτός ο δικηγόρακος που ανελανε πρόεδρος που βρέθηκε απο το πουθενά σαν πρόεδρος!!::είδη άκουσα οτι ο γκοτσης ανακεφαλαιωσε τα δάνεια του και της εγγυητικές του.μια καλη περίπτωση εκεί είναι μονο ο βλαχος ο βερρος.ο γενικός γραμματέας ο μπεντες ο απόφοιτος δημοτικού άλλο κοπροσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΒΕΡΡΟΣ?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ
      ΠΧ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ