Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΤΟΥ ΜΗΛΙΔΗ ...

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΛΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ,ΟΜΩΣ ... 


 ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ


Σε παραίτηση ωθούν τον Θόδωρο Μηλίδη πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού του που "έφαγαν πόρτα" στις πρόσφατες εκλογές προκειμένου να καταλάβουν την θέση του ενώ κάποιοι πιο πονηροί πλαγίως εντείνουν την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του γιατρού εποφθαλμιώντας "την καρέκλα του" εν καιρώ.  Βέβαια ο Μηλίδης έχει ένα βαρύ και επονείδιστο χρέος απέναντι στους ψηφοφόρους που τον ακολούθησαν το 2010 και το 2014. Δεν δικαιούται να φύγει "σαν κλέφτης" μετά την αποτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο. 

Ο γιατρός υποχρεούται να παραμείνει ακλόνητος στην θέση του και να πρωτοστατήσει στην ανασύνταξη του συνδυασμού του ο οποίος πρέπει να μετατραπεί σε παράταξη με στόχο την νίκη στις επόμενες εκλογές.

Ο Μηλίδης πολιτεύεται πάνω από είκοσι χρόνια και αν και σώγαμπρος στα Σέρρας το εκλογικό σώμα της γαλάζιας παραταξης τον τίμησε πολλάκις ανεξαρτήτως του αποτελέσματος για τον ίδιο.

Τώρα έχει την υποχρέωση αλλά και την ευκαιρία να αποδείξει σε όλους ότι δεν βουλιάζει σαν μούτσος ... 

Οι δύο "πράσινοι" μεταξοσκώληκες είναι αναλώσιμοι με έντονα γκρίζο παρελθόν, το οποίο είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης και σκληρής αλλά ουσιαστικής αντιπολίτευσης από την πλευρα Μηλίδη - Κοτρώνη για να αναδειχθεί. 

Δεν μπορώ να προδικάσω το σποτέλεσμα της ένστασης  Φωτιάδη , όμως η μήνυτήρια αναφορά που κατέθεσε είναι ικανή να τινάξει το πολιτικό σύστημα του Σερραϊστάν στον αέρα ... 

 iakxos speak now !!!

3 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ...ΞΕΧΡΕΩΣΕ
    ΨΗΦΙΣΕ ....ΜΟΥΣΤΑΦΑ.....ΔΙΟΤΙ
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ
    ΙΑΤΡΟΣ......ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ......ΚΟΛΕΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΕΠΙ ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ . ΑΝ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ