Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΑΡΧΟ" ΦΩΤΙΑΔΗ

ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ... 


Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ...

20 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..............
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.........
    ΒΛΕΠΕ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ, ΞΩΓΑΜΑ, κλπ
    ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗς ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ.....ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ... ΚΑΙ ΤΑ 45ΑΡΙΑ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ , ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΤΗΣ ΣΤΑΛΑΚΤΗΣ, ΤΟΥ ΓΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ;)

      ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΒΛΑΤΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΥΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΖΑΕ Ο ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ - ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΑΡΙ

      Διαγραφή
    2. MAΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΖΕΙΣ
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ...Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΦΑΓΕ....ΠΟΛΛΑ "ΣΚ@Τ@" ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ....ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΉΝΥΣΗ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ......ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ...ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΚΥΚΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΔΕΣΤΑΤΟ ΘΊΑΣΟ- ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΥΥΥΥΥΥ
      ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ....ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ....ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ...ΤΟΝ ΚΟΥΛΑ....ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΥΣΙ....
      ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Ή ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.......
      ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ
      .ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ....."ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ."...........
      Η ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ....ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
      ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ..."ΓΡΑΣΟ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή













  2. ίακχε πετας ενα τίτλο με υπονοούμενα χωρίς στοιχεία,γεγονότα και ονοματα.Προσβαλλεις ένα άνθρωπο και το εχεις κάνει κι αλλες φορες.Αν αυτό δεν είναι συκοφαντικη δυσφήμιση τοτε τι είναι.Εχεις πρόβλημα μαζί του και το κανεις σκοπιμα,ποιούς εξυπηρετείς ή συνεχιζεις τη διασπορα ανυπαρκτων ειδησεων της προεκλογικής περιόδου.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΣΑΚΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?
      ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΛΑ......ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΠΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ...ΠΑΠΑΛΑ
      ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΠΑΛΑ
      ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΜΙΖΕΡΟΣ, ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ.....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΦΩΤΙΑΔΗ ...

      ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ !!!! ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ Μ@ΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ , ΤΟΝ MOUSTAFA , ΤΟΝ "ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ"

      Διαγραφή
    4. ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ.........
      ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΚΑΘΙΚΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ....
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΙΓΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ .......ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΙΜΑΛ@ΚΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΟΥΝΑΒΙ?
      ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ.....ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗΣ
      ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ........ΓΕΛΟΙΕ.

      Διαγραφή
  3. Σιγά ρε χαχόλοι τι ανάγκη έχετε να υπερασπίζεστε τον Φωτιάδη και τον κάθε Φωτιάδη.Βάζετε δηλαδή το χέρι σας στην φωτιά για αυτόν και για όσους έχουν ασκήσει δημόσια αξιώματα; Σιγά να μην βγάλουμε και δίσκο στην εκκλησία. Ας γίνει λεπτομερής έλεγχος σε όλους αυτούς του δημόσιους άνδρες και εξετασθεί και το πόθεν τους (αυτό κυρίως) και μετά συζητάμε.
    Μην είστε ραγιάδες και υποστηρίζετε όλους αυτούς βλακωδώς. Εγώ μέχρι τώρα δεν είδα κανένα από αυτούς μετά την απόσυρση τους από τα κοινά να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσηςόπως πολλοί από εμάς.
    Και εσύ ρε ίακχε αν έχεις στοιχεία σε βάρος τους να το δημοσιεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΥΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.......
      Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΗΠΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΛΛΟΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ?
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ..

      Διαγραφή
    2. ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πάρτε τα @ρχίδι@ του "Μουσταφά και των Αντιδημάρχων" του (κύριως του "8ου"...) Μια ζωή στην μπάτσα θα σας έχουν, ανώνυμοι λασπολόγοι... Και τώρα για μια πενταετία σεβασμός και προσοχή σ' αυτούς τους ικανούς ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός λαός. Σας βούλωσαν το στόμα ρε. Αυτό σας άρμοζε. Αχχ δύσκολο πράγμα η ήττα και πώς να την αποδεχθείς...!!

      Διαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
    ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕ.
    ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα τον πρόλογο γραφεις Ιακχε μετεξεταστεος θα μείνεις. Απο την προεκλογικη και προηγουμενη περίοδο μιλας για 45αρια ,τωρα για κουμπαριά και μυστηριωδη γυναικα που εκαψε τον Φωτιαδη, χωρίς ονόματα και στοιχεια.Μπές στο κυριως θέμα αλλοιως ψιθυρίζεις κατινιές.Για άνδρες που τον πολέμησαν παρασκηνιακά και ύπουλα δε γραφεις τίποτε.Μόνο μια γυναίκα φταιει. Δέ μας είπες για την Εποχή Δημιουργίας που τη δευτερη Κυριακη έγινε Εποχή Πρωτοβουλίας.Πώς το θαύμα έγινε και δε το πήρες χαμπάρι.Η Χρυση Αυγούλα σου δέ μας είπες τί ψηφισε πρώτη δευτερη Κυριακή στο Δήμο. Εχεις ελλείψεις στο ρεπορταζ σου. Δεν ηξερες δε ρωταγες.Μάλλον κάνεις την πάπια όπου θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντί να απαντησεις σοβαρα Ιακχε με στοιχεία και αποδειξεις για οσα γραφεις σ αυτή την ανάρτηση έκανες άλλη ανάρτηση για εργο στο σχολείο Λευκώνα λές και αποδεικνύεις κάτι.Ντροπή σου. Εστριψες δια του "αρραβώνος" με νεα συκοφαντία χωρίς αποδείξεις. Που είναι τα 45αρια.Ποιά γυναίκα ποιοί αντρες έστρεψαν τις ψηφους στον Αγγελίδη,τι ψηφισε η χρυσαυγουλα. Κωλοτούμπα και παραλλαγή. Αλλα λόγια να ξεγελιόμαστε.Δε καταλαβαίνεις αυτή η τακτικη σου αποσταθεροποιεί τη σερραικη κοινωνία βλάπτει σοβαρα το καλό της σερραικης κοινωνίας, Δημιουργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα και απαξίωση των πάντων .Σε εξιταρει η "εξόντωση" της αξιοπρεπειας των Σερραίων.Προτείνω μετονομασία του μπλόγκ Ιακχος σε Νέρωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ... 35.000.000 ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΙΛΕΡ ΣΕ ΕΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ;

    2 X 45 ; ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ; ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ...ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ..100.000€ ΕΙΝΑΙ 100,000€ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ 2Χ45.000€=90.000€ ΚΑΙ 10.000€ ΑΚΟΜΑ..........................
      ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 900.000€ ΠΟΣΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ
      ΒΛΑΞ ---ΕΜΠΑΘΗΣ--- ΑΣΧΕΤΟΣ----ΡΟΥΦΙΑΝΟΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ-----ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.......
      ΑΛΗΘΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ?

      Διαγραφή
  10. Τα ντοκουμέντα των ισχυρισμών σου περιμένουμε.Ποιά 45άρια,ποιά γυναίκα ποια στελεχη κομματων ποιοι υποψηφιοι με ποιά κόλπα και αντιπαροχές άλλαξαν το αποτελεσμα των δημοτικων εκλογων. Αφου τα ξέρεις όλα θα έχεις και στοιχεία.Να τα δούμε μη τα κρατας για τον εαυτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ