Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ : ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ... ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ !!!



17 σχόλια:

  1. ο προεδρος ποερδραρααααααααααα!!!!!!!!!! χααααχαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΕΝΕΙΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα ο Μπαλιτης που ειναι προεδρος;
    Στους εμπορους η στα καφε;
    Γιατι πολυ ευκολα αγνοησε πανω απο 100 υπογραφες εμπορων που ζητουν το αυτονοητο και οτι προβλεπει ο νομος.
    Και μιας και μιλησε για αντιποιηση αρχης στην εκπομπη της Μαυριδου
    Ως τι βγηκατε και ειπατε κυριε Μπαλιτη οτι υποστηριζετε σαν Εμπορικος Συλλογος τον κυριο Χαλκιδη σε οτι κι αν χρειαστει οσων αφορα την αδεια του μαγαζιου του;
    Περασε το θεμα απο το Δ.Σ.;;; Ρωτησατε κανενα αλλο μελος του Δ.Σ.;;;; Ρωτησατε κανενα αλλο μελος του εμπορικου γενικοτερα;
    Και ως τι υποστηριζετε εναν κλαδο που ερχετε σε αντιπαραθεση με τον δικο σας κλαδο, με αλλα προβληματα και διαφορετικα συμφεροντα;
    Διαβασατε ποτε το καταστατικο του συλλογου που ειστε προεδρος κυριε Μπαλιτη; Μαλλον ΟΧΙ.
    Φυγε οσο ειναι νωρις γιατι ξεφτυλιζεσε, με τις μαλακιες που κανεις βαλε καναν αλλο προεδρο απο τον συνδιασμο σου γιατι μαζι σου γελαν μεχρι και οι πετρες.
    Μακραν ο χειροτερος προεδρος που περασε ως τωρα απο τον συλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι κανει μπαμ οτι γραφεις εσυ.αλλαξε λιγο τα λογια τις εκφρασεις.καρφωνεσε απιστευτα.οσο και να χτυπιεσε ο μπαλιτης που οι περισοτεροι εμποροι ψηφισαμε θα ειναι προεδρος τα επομενα 3 χρονια.και αν ξαναβαλει που θα ειναι τιμη μας θα ξαναβγει.οσο και να χτυπιεσε.οτι λες στην τβ που σε ακουμε και γελαμε με την ασχετοσυνη σου και την κακια που βγαζεις για αλλα καταστηματα τα γραφεις και εδω.αν και κακως ασχολουμε μαζι σου και γραφω τωρα εδω στο φασιστικο ψευτομπλοκ θελω να σου πω οτι ημουν και εγω ενας απ'αυτους που πεισαμε τον μπαλιτη να ασχοληθει και να κατεβει. ο λογος?να μην πεσει ο συλλογος μας στα χερια τα δικα σου που σε νιαζει μονο το μαγαζι σου(οσο το κρατησεις και αυτο πριν το πτωχευσεις)και στα χερια της απατεωνυσας και των φασιστων.να ξερεις εσυ και οι γυρω σου απατεωνοφασιστες βγαλατε τον μπαλιτη προεδρο.
      επανερχομε ομως στην αρχη της προτασης μου.
      ρωταω λοιπον.μια και εισαι εσυ που κανει μπαμ οτι γραφεις γραφεις απο το ειχε στα σχολια οπως ολοι μας εδω ή εχεις προσβαση απευθειας στον server του ΦΑΣΙΣΤΑ διαχειριστη του????????????

      Διαγραφή
    2. Κλασικη τακτικη ελληναρα που αποπροσανατολιζει την συζητηση.
      Ρε φιλε με το ζορι να με κανεις γυναικα. Και το εχεις κανει και αλλη φορα αλλα μολις σου μιλησα παλι με επιχειρηματα αρχισες παλι τις μαλακιες....
      Αν ησουν εξυπνος (που δεν εισαι) θα βλεπες την ωρα που γραφτηκε το σχολιο μου και θα καταλαβαινες οτι εκεινη την στιγμη ο μπαλιτης με την μαρινα ηταν στον αερα του δικτυο.
      Μαλιστα πηρα και τηλ για ερωτηση αλλα δεν την εκανε η Μαυριδου...οποτε αποφασισα να γραψω το σχολιο μου για να εκτονωσω τον θυμο μου.
      Η ενημερωση μου εχει να κανει μονο απο τα τοπικα καναλια, καποιους γνωστους που παρακουληθησαν μερικα δσ , το παρον μπλογκ(μονο επισημα εγγραφα και οχι ''ακουσα'' κτλ) και οτι ακουγετε στην αγορα...
      Η συγκεκριμενη κυρια εμενα μονο ασχετη δεν μου φαινετε και φανηκε πολλακις στα καναλια το ποιος ειναι ασχετος, οταν 2 προεδροι οδηγησαν μια αγορα στο ανοιγμα και στα προστιμα και τωρα να δουμε αν θα τα πληρωσουν οπως ελεγαν οι ιδιοι.
      Απο ποτε η εφαρμογη του νομου ειναι κακια;
      Απ οτι ξερω κοντα στο μαγαζι της λουτραδη δεν εχει καποιο μαγαζι εστιασης η καφε οποτε ακυρο και αυτο το επιχειρημα.
      Η πτωχευση ειναι κριτιριο; Απ οτι ξερω απο παλιοτερους εμπορους γιατι εγω ειμαι σχετικα νεος η λουτραδη-λουτραδης δεν εκανε ποτε πτωχευση.Αντιθετα για τον μπαλιτη ξερω οτι εχει κανει(με καθε επιφυλλαξη βεβαια).
      Για την απατεωνησα που λες δεν εχω ιδεα σε ποια αναφαιρεσε.Το εχεις ξαναπει και παλιοτερα αλλα δεν διευκρινησες ποια.
      Τωρα για το ποσο περηφανος εισαι για τον μπαλιτη και ποσο τιμη σου ειναι θα φανει σε λιγο καιρο. Οταν θα επιλυφθει του θεματος η δικαιοσυνη, για την τραπεζα περι απιστιας(ημουν παρων στο ελπιδα) και για οταν ηταν ταμιας με τις επιχορηγησεις στην ομοσπονδια.

      υ.γ.Το οτι δεχομαι καποιες φορες ΕΠΙΣΗΜΑ πραγματα που βγαζει ο ιακχος(δημοσια εγγραφα, βιντεο κτλ) που δεν δεχονται αμφισβητησης δεν σημαινει οτι υποστηριζω τον ιακχο η δεχομαι τις οποιες ναζιστοφασιστικες αποψεις.

      υ.γ. οσο για την λουτραδη εχει και αυτη το μεριδιο ευθυνης της συμμετεχοντας σε προηγουμενες διοικησεις διατελωντας και γραμματεας επι προεδριας κεχαγια που ηταν και αυτη μια διοικηση που περασε και δεν ακουμπησε, απλος ο εκαστοτε προεδρος γενικοτερα κανει κουμαντο γι αυτο και το αναθεμα πεφτει σε αυτους.

      ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ;
      ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ 112 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.

      Εν κατακλειδη, επι της ουσιας θα μας πεις τιποτα; για δρασεις και ενεργειες;
      Η παλι θα γραψεις μετα απο κανα 3μηνο και θα πεταξεις την μαλακια σου οτι ειμαι η λουτραδη και για κακιες και πτωχευσεις; που στην τελικη εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν κιολας.

      Διαγραφή
    3. ο μπαλιτης πτωχευση?χα χα χα.ειστε αστειοι.ποτε ρε μαλακιστιρι.πως σπιλωνεις ετσι. οι λουτραδιδες δυο φορες.ρωτα τον χρυσαφη που τις εκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα αν δεν εισαι το μαρινακι εισαι το αλλο το μουλικο που γυριζετε μαζι τελευταια...........ξερεις εσυ..........αξιος.παντως mr print!!!
      οσο για το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ blog εισαι και εσυ ενα μικρο μουλικο ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.καταλαβες κωλοπαιδο χθεσινο τσογλανι.μοιραζες και εσυ ψηφοδελτια του τυρεμπορα??οπως οι αλλοι...ξερεις ο αγαμητος και ο ακουρευτος.ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ που θελετε και κουβεντα για δρασεις.ουστ!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Αυτος ειναι ο μονος διαλογος που μπορεις να κανεις(αστειοι,μαλακιστιρι,μουλικο,κωλοπαιδο,τσογλανι).Και μετα μιλας για φασισταρια.

      Ο καθενας πλεον μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του για το επιπεδο του διαλογου που μπορεις να κανεις.Δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απ αυτο,αλλωστε παντα ετσι γραφεις,επι της ουσιας τιποτα. ΟΥΓΚ το μηνυμα εληφθη.

      Διαγραφή
    5. τετοιο φασισταριο που εισαι τετοιος διαλογος σου αρμοζει.προφανως ανηκεις στην ομαδα του ιακχου γι'αυτο και η απαντηση αμεση!!ευκολα απεφυγες τις ερωτησεις.μοιραζες ναι η ου ψηφοδελτια του τυρεμπορα?εχει κανει δυο φορες πτωχευση η πολυ καλη ....μα πολυ καλη....φιλη σου???

      ειστε μια παρεα ανθρωπων που σας κουμανταρει η ασχετη και πονηρη....φιλη σου την οποια κουμανταρουν η παρεχουσα κοινωνικη εργασια(κοινως φυλακισμενη)και τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ του ιακχου και του τυρεμπορα.

      δεν ασχολουμαστε αλλο μαζι σας.εχουμε πολυ δυνατο και εμπειρο συμβουλιο και η πλειοψηφια ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη.

      υ.γ. εσυ mr print κοιτα να περνας καλα με την.....ξερεις εσυ και ασε τα σοβαρα για τους αλλους.

      Διαγραφή
    6. Κατ αρχην δεν ξερω για ποιον τυρεμπορα μιλας. Οποτε δεν μπορω να ξερω και για ποια ψηφοδελτια μιλας.
      Για την πτωχευση σου απαντησα και παραπανω το τι γνωριζω αλλα μαλλον χρειαζετε να τα λεμε 2-3 φορες για να τα καταλαβαινεις. Και ξαναλεω οτι απ οτι ξερω απο παλιοτερους εμπορους ουδεποτε εκανε πτωχευση.Καποια μαγαζια εκλεισε αλλα ποτε με πτωχευση.(Επιμενεις σ αυτο το θεμα συνεχεια γτ μαλλον δεν μπορεις να μιλησεις επι της ουσιας).
      Καλη και πολυ καλη μου φιλη δεν την λες γιατι δεν την ξερω προσωπικα και ποτε δεν εχουμε μιλησει.
      Και αυτος ο Mr Print Ποιος ειναι που με τα εκανες καρπουζια μ αυτον;;;;

      Και παλι αποφευγεις ομως την κουβεντα...γτ μονο αυτο μπορεις να κανεις.
      Μονο να εκτοξευεις χαρακτηρισμους, να βριζεις, να λασπολογεις.

      ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....

      τα σοβαρα να τα αφησω για σενα;;;;;;; Γιατι αν κρινω απο τα σοβαρα γραφομενα σου τοτε πιασαμε πατο.
      Και στο ξαναλεω γιατι εχεις απ οτι βλεπω ενα θεμα κατανοησης των γραφομενον μου...

      ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΗ,ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ,ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜR PRINT ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ,ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ...

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;
      ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ;;;
      Η ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ...ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

      3ποστ εγραψες και μονο βριζεις...και μου μιλας μετα για σοβαροτητα.

      ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ(γιατι ειπαμε εχεις ενα θεματακι κατανοησης) ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

      υ.γ. Στις βρισιες δεν αντιδρω γτ ετσι κι αλλιος δεν αναφερονται σε μενα αλλα σε αλλα ατομα που δεν τα ξερω και προσωπικα κιολας. Αλλα απ αυτο φαινετε το επιπεδο συζητησεις που μπορεις να κανεις.
      Βριζεις δεξια και αριστερα..αναφερεσαι σε ατομα ασχετα και ξεφτυλιζεσαι απο την αγωνια σου να υπερασπιστεις ανυπαρκτους και να μιλησεις επι των θεσεων τους γτ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ...

      Αντε ξαναγραψε και βρισε οσο θες πλεον. Με συνομιλητες IQ ραδικιου δεν ασχολουμαι αλλο.

      Διαγραφή
    7. Ρε φιλε εσυ που μιλας συνεχεια για τον Mr Print τον ξερεις; Επειδη ολες οι Σερρες ξερουν τι ειναι ο Mr Print σε παρακαλω πολυ μην πετας αλλες μαλακιες γιατι αρκετες μας ειπες εως τωρα. Ο Mr Print ουδεποτε ασχολειθηκε με τον Εμπορικο ουτε με παραταξεις ουτε με τιποτα.Εχεις να πεις τιποτα για τον Μελισσα τον Γιωργο που εχει το Mr Print;

      Διαγραφή
    8. οχι φιλε δεν εννοω τον γιωργο.παρατσουκλι ειναι το mr print.ειναι συναδελφος του γιωργου και εχει πολυ.......στενη ...φιλικη σχεση με καποια που υπερασπιζεται ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ πιο πανω που κανει και τον κινεζο και δεν ξερει ντεμεκ τον τυρεμπορα.και τον τυρεμπορα ξερει και ψηφοδελτια μοιραζε και στενη ...φιλια εχει με καποια και τελος ειναι συναδελφος του mr print.αντε να το πω ετσι.

      υ.γ. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ οτι και να λες,οσο και να τσατιζεσε οσο και να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν ξερεις κλπ. σε εχουμε γραμμενο στα @@@@ μας γιατι δεν σε νιοαζει ουτε η αγορα ουτε ο συλλογος αλλα εκπορευεσε και υποστηριζεις καποια για αλλους λογους πιο.....τελος παντων. αντε γεια περνα καλα και μην απαντησεις ξανα μας κουρασες.ζησε αυτο που ζεις και ασε μας ησυχους να κρινουμε εμεις τους διοικουντες του συλλογου μας με καθαρο ματι.-

      Διαγραφή
    9. Απλα δεν υπαρχεις.
      4 ποστ μπουρδες και συνεχιζεις στο ιδιο βιολι.
      Και τωρα εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι σε ενδιαφερει ο εμπορικος.
      Εσενα σ ενδιαφερει να πολεμησεις την λουτραδη, αυτον τον Mr Print και ολους τους λοιπους.
      Και το ξαναλεω γιατι πιο χαζος πεθαινεις(οντως εχεις θεμα φιλε μου, να το κοιταξεις).
      Λεω ξανα: Χεστηκα για ολους αυτους που αναφερεις
      Λεω ξανα: Θεσεις και δρασεις εχεις να συζητησουμε;
      Λεω ξανα:Για την δουλεια μας εχεις να πεις τιποτα;
      Λεω ξανα: Για τα προβληματα μας;

      Και παλι δεν περιμενω απαντηση γτ ειναι η γνωστη τακτικη.
      Αλλα μαλλον δεν ειναι τακτικη, γτ πλεον για τοσο εξυπνο δεν σε εχω.

      Διαγραφή
    10. ρε ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ δεν βαρεθηκες να απαντας?ποιες θεσεις ρε βλακα!με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν συζηταω.γκε γκε?

      Διαγραφή
    11. Καθυστερημενος!!! 5 ποστ μπουρδες...και μετα δεν συζητας...που να συζητουσες κιολας...
      Καλα αναρωτιεσαι ποιες θεσεις...αφου δεν εχεις και δεν ξερεις τι σου γινετε...

      υ.γ.μονο που καθομαι και σου μιλαω δειχνω οτι δεν ειμαι φασιστας(και τα ποστ μου ολα το δειχνουν περιτρανα) συν οτι δεν ειμαι ρατσιστης με τους διανοητικα καθυστερημενους οπως εισαι εσυ....Αυτο το κολλημα με το φασιστας και η εμμονη σου με ατομα που δεν ειμαι και ουτε γνωριζω δειχνουν ατομο με ΑΥΤΙΣΜΟ...κανε μια βολτα απο το ειδικο σχολειο πισω απ το νοσοκομειο η το κεντρο θεραπευτικης ιππασιας στον Σκοπο...Καλο θα σου κανει

      Διαγραφή
    12. στο σκοπο καβαλα με την φιλη σου πας εσυ ατιμουλικο ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.ειδικο σχολειο παλι εσυ για να γιατρεψετε τον παρανομο ερωτα σας.εισαι και μαρτυριαρης ατιμουλικο.και καθυστερημενο εισαι εσυ αφου τρεχεις πισω της και την εκπροσωπεις.παντως η ανθρωπινη βλακια ειναι οντος ατελειωτη.μεχρι και τις παροιμιες εχεις ανατρεψει ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.το μ@@νι σερνει καραβι λεει το γωστο ρητο.οχι ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ....ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΛΚΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ?ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ