Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ....

"KΛΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΥΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ", 
 ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ 



Νομίζω θα ήταν φρόνιμο οι Άγιοι Πατέρες μας  εφόσον αρέσκονται να αναμειγνύονται στα πολιτικά πράγματα του τόπου , όταν το πράττουν να είναι χρήσιμοι και ωφέλιμοι. Η παρεμαβαση αμφοτέρων μετά την αναστολή της λειτουργίας του εργοστασίου Σακχάρεως των Σερρών  ήταν άστοχη και προκλητική θα έλεγα.

Από την εκφορά διαπιστώσεων κατόπιν εορτής και την επίδειξη γλωσσομάθειας από καθε λογής τηλεπερσόνες  έχουμε χορτάσει σ' αυτό τον τόπο. Δεν έχει νόημα να ακολουθούν αυτή την πρακτική οι Ιεράρχες μας , άλλωστε "τα του Καίσαρος , τω Καίσαρι και τα του Θεού , τω Θεώ ..."

6 σχόλια:

  1. Η Χειμωνιδου τι εχει να πει για το θεμα;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περιμένουμε πρώτα την απόφαση του Διοκητικού Πρωτοδικείου για τα ψηφοδέλτια.Τίς ανακρίσεις και καταθέσεις για τον δικηγόρο του 330 και τίς έρευνες τής αστυνομιας για τίς διασυνδέσεις του με τα τηλεοπτικά μέσα. Κάθε επώνυμος δημότης να αναλάβει την ευθύνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΖΙΧΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΖΑΧΑΡΕΩΣ"?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΦΑΝΤΟΣ "Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ".ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ ΧΑ η ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΙ¨ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ"ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωωωω ρε φίλε πόσο τραγικοί είστε εσείς... Για το εργοστάσιο ζάχαρης γράφει ο άλλος και εσείς πήγατε το θέμα πάλι στο Δήμο Σερρών και στον Αγγελίδη. Ακούστε το για να το χωνέψετε επιτέλους: Οι δημοτικές εκλογές ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πάρτε τα @ρχίδι@ του "Μουσταφά και των Αντιδημάρχων" του. Μια ζωή στην μπάτσα θα σας έχουν, ανώνυμοι λασπολόγοι... Και τώρα για μια πενταετία σεβασμός και προσοχή σ' αυτούς τους ικανούς ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός λαός. Σας βούλωσαν το στόμα ρε. Αυτό σας άρμοζε. Αχχ δύσκολο πράγμα η ήττα και πώς να την αποδεχθείς...!! Ασχολειθείτε τώρα με τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας όπως με το εργοστάσιο ζάχαρης που κλείνει και μένουν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο και αφήστε τα άλλα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...καλό καί πρέπον είναι οι ποιμενέρχες νά ασχολούνται μόνο μέ τό πόιμνιό τους (κοπάδι τους) μέ τίς αγιαστούρες τους μέ τά πατερημά καί κυραλέησον!!!! καί όχι μέ τήν πολιτική(!).Εκτός καί εάν ισχύει καί γιά όλους τούς εντός-εκτός τών μαντριών (ποιμνίων)τό: έτι δεηθώμεν υπές πάσης αρχής καί εξουσίας εν αυτώ. Με απλά λόγια, νάχαμε νά λέγαμε φτάνει τά παγκάρια μας, εμείς τά σβέρκα μας καί οι κοιλάρες μας νά είναι καλά...καί δέν πειράζει οποιος θέλει άς είναι στά πράγματα!!!!!!
    υ.σ. αληθεύει πώς τόν καιρό τής "εισβολής" τού αττίλα στήν Κύπρο ο Μακάριος (νύν Μητροπολίτης Σισηροκάστρου) τήν κοπάνισε, αντί νά στρατευτή,στήν Μονήν τού Κύκου γιά νά μονάση;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ