Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

"ΠΟΡΤΑ" ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑ (video)

ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ...



Ο συνήθης υποστηρικτής του Μπαλίτη, ως συνήθως παρενέβη στην χθεσινή εκπομπή της Λίας Μαυρίδου και με αυτηρό ύψος δίκην χωροφύλακος αρχισε με το γνωστό "Πληροφορήθηκα ότι ακούστηκε το όνομά μου ..."

Ε, και ;  Πήρε αμέσως "την κρυάδα του"  από την ετοιμόλογη παρουσιάστρια ...

Λια Μαυρίδου "κ. Κοτσαμπά βγήκατε εδώ για να μας πείτε κατί ή για να πουλήσευε πνεύμα;" 



10 σχόλια:

  1. ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΒΖ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ τον μαλώνς...κλαίει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωτο ντροπή που πήγε η μαγκιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ase re kotsaba, poy milas kiolas... dose esy lefta re leventi pou egines proedros kai epiases ton papa apta paparia kai to pezeis kapoios.se phran xampari o kosmos kai synexizeis. san trelos ise kai patas kai se dyo varkes pio poly sthn kolia omos gernis.ti sou etaxe vouleytiliki h kai alli thitia.grafike type me to pareaki soy pio grafiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ....................ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ......ΛΙΑ?????????
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γελιο της υποθεσης ειναι οτι 8-10 δευτερα μετα την αναφορα του ονοματος του βγαινει για παρεμβαση και λεει ''με πληροφορησαν οτι αναφερθηκατε σε μενα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιτλοι τέλους για Γ Τσουμαριδη και Φ Αραμπατζη
    Οριστικο και επίσημο πλέον το διαζύγιο του
    Γ Τσουμαρίδη με την βουλευτή της ΝΔ κ Φ Αραμπατζή .ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ αποκαλύπτουν οτι σήμερα ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ και Διευθυντης του Π.Γ της κ Αραμπατζή αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους συνεργάτες του γραφείου της κ Αραμπατζή και αποχώρησε , επιστρέφοντας σε σχολείο από την 1 Σεπτεμβρίου .Απο την Δευτέρα την θέση θα καταλάβει ο Η Γερμανίδης ο οποίος επιστρέφει ενα χρονο μετά την αποχωρησή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΗ. ΚΑΒΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Η ΚΟΤΟΥΛΑ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ