Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΒΡΑΖΙΛΙΑ : ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ


Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΣΑΟ με 7-1!!!
 ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΟΥ



Τα "Παντσερ" του Γιοακιμ Λεβ στην επέλαση τους για τον τελικό συνέτριψαν 7-1 τους "μάγους της μπάλλας" μέσα σε 8 λεπτά (στο 30' το σκορ ήταν 5-0),  γεγονός που ανάγκασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να δηλώσει " Σήμερα δεν αρκεί η ιστορία της φανέλας για να κερδίσεις. Ο αγώνας ήταν σαν να έπαιζαν ενήλικες με παιδιά"











3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στούς παίκτες της Γερμανίας για το έξυπνο και σαρωτικό αγωνιστικό παιχνίδι με τη Βραζιλία, Συγχαρητήρια στον εκπληκτικό προπονητή νέου τύπου Γιοακίμ Λέβ ,Γερμανό εβραικής καταγωγής,με ενωτικό πνεύμα κοινωνικές ευαισθησίες. Πρίν την αναχώρηση της ομάδας,με παίκτες της Εθνικής επισκέφθηκε το κολαστήριο Άουσβιτς,αποτείοντας φόρο τιμής.Δίνοντας το μήνυμα ποτέ πιά ναζισμός και διακρίσεις. Σεβασμός και τιμή σε όλους τους πολίτες και ομαδικό πνεύμα ανεξάρτητα απο τη ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει , λέτε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα ... , σας καταλαναίνω χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ίακχε μάλλον για τον εαυτό σου μιλάς για το πώς περνάς την ώρα σου.Διάβασε το Γερμανικό τύπο και θα δείς ότι βιάζεσαι να μιλάς να γραφεις και να χαχανίζεις. Ρώτα και κανένα ναζιστη γερμανό που βγάζει αφρούς απο το κακό του.Δεν κατάλαβες τίποτα.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ