Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

ΓΙΑΥΤΟ "ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ"



  ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΕΒ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΝΤΣΕΡ"

Με συμπεριφορά που είναι απόλυτα… γερμανική ο Γιόακιμ Λεβ ύστερα από την εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία νίκη επί της Βραζιλίας με 7-1 για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους! 


«Ήταν σημαντικό για μας να αντιμετωπίσουμε το πάθος και τα συναισθήματα των Βραζιλιάνων με ψυχραιμία και τις δικές μας αρετές. Οι αντίπαλοί μας έπαθαν σοκ από τα γρήγορα γκολ και το έργο μας έγινε εύκολο στη συνέχεια. Οι παίκτες μου έφεραν εις πέρας την αποστολή τους με τον καλύτερο τρόπο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι πίσω και βγαίναμε άριστα στην επίθεση. Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχουμε και συνέχεια. Υπάρχει η μεγαλύτερη πρόκληση μπροστά μας, ο τελικός της Κυριακής, και πρέπει να είμαστε μόνο εκεί προσηλωμένοι» επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ