Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

METAKOMΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΖΩ ...


ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
 ΞΥΝΗΣ - ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ;



ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 

Μετά από τις αποτυχημένες επιλογές του επιτελείου του Κωνσταντίνου του Γ' του Πορφυρογέννητου στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με  δεδομένη την συρρίκνωση του εκλογικού σώματος της Μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας και εμφανή την αναβάθμιση του Τεο Λεονταρίδη  τα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν στον ουρανό πάνω από τον Σερραϊκό κάμπο για τους δύο νεόκοπους πολιτευτές.

Η μια έδρα μόνο που είναι πολύ πιθανόν να καταλάβει η Νέα Δημοκρατία στον Νόμο  με την υπάρχουσα πολιτική πραγματικότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ωθούν τον Πορφυρογέννητο σε άλλες πολιτικές επιλογές και εντείνονται οι φήμες που τον θέλουν υποψήφιο βουλευτή στο "Κλεινόν Άστυ" όπου λόγω ονόματος και δυναστείας η πανηγυρική εκλογή του θεωρείται δεδομένη.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ; Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΟΡΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ Η ΣΟΛΟΜΙΔΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΦΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΣΟΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΛΟΥΣΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜπολαροΜαρία - ΕΒΖ = ενα - μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ