Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ... (video)


 O ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ



ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ :  "Υπουργός αρμόδιος  για τα σκατά είναι ο Λεονταρίδης; "

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ : " Αυτή η ενορχηστρωμένη διαπλοκή θα παταχθεί με κάθε τρόπο.
 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ vs ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ από iakxoserraios

Δυστυχώς Αθανάσιε , κατάφερες και έγινες "η χλεύη της χαμηλαταβανίας" ... έχασες πλέον κάθε ίχνος σοβαρότητας και αξιοπρέπειας. Σε λιάνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός ...

"Το γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" όπως λέει ο θείος Βρασίδας 

Είναι εμφανές ότι μετά το στραπάτσο του "Συμμαχικού Παράγοντα" στις Δημοτικές Εκλογές με την αποτυχία Φωτιάδη και μετά την υπουργοποίηση του ημιθανή πολιτικά Λεό από τον Σαμαρά, η τράπουλα ξαναμοιράστηκε στην εκλογική περιφέρεια Σερρών και οι "ασσοι" πλέον είναι στο μανίκι του Λεονταρίδη. Έχετε αντιληφθεί πλέον το φάσμα της ήττας και οι αήθεις επιθέσεις επιβεβαιώνουν τον πανικό σας ...

2 σχόλια:

  1. Και λίγα του είπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΥΦΥΠΥΡΓΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ