Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ


 "ΑΣΤΟΧΙΑ"  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ...


Ο προσφάτως αποφυλακισθείς από τις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρσένης Ματθαιόπουλος επισκέθηκε τον τύμβο Καστά και έφτασε έως την απαγορευτική μπάρα που σταματά τους επισκέπτες πριν από τον χώρο της ανασκαφής χωρίς να μπορέσει να δει από κοντά τις Σφίγγες και τα υπόλοιπα ευρήματα. Αναφερόμενος στην επίσκεψή του δήλωσε ότι «δεν έχει πολιτικό ύφος» και ότι«δεν προσβλέπει να εκμεταλλευτεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Η Χρυσή Αυγή δίνει μάχη για το θέμα της Μακεδονίας, για την ιστορία της Ελλάδας». 


 o iakxos: Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ: "ΠΑΤΗΣΕ" ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ... "MH ΣΥΜΒΑΤΟΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ...



... ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ 
 
Σχολιάζοντας την προ ημερών επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην περιοχή ,τόνισε « Θέλω να καταγγείλω για υποκρισία την πολιτική ηγεσία, η οποία παριστάνει το ενδιαφέρον για τις ανασκαφές οι οποίες αντικατοπτρίζουν όσο αφορά την ιστορία της Μακεδονίας και είναι προσβλητικό ο ίδιος άνθρωπος που επισκέφτηκε την Αμφίπολη ,είναι ό ίδιος άνθρωπος όταν μιλάει με τους Σκοπιανούς μιλάει για την διπλή ονομασία των Σκοπίων, δέχεται τις προσταγές των Αμερικανών εταίρων  των ευρωπαϊκών εταίρων και κάνει πίσω στο "Μακεδινικό ζήτημα" λέγοντας ότι αυτό είναι το συμφέρον της Ελλάδας».

2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ