Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΓΙΑ "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ"...

...ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ : 
" BLOG ΤΗΣ   ΦΩΤΙΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ  ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ !!! "

Απηύδησαν " τα  Μπουρσούκια" από τον ορυμαγδό των ανούσιων ανακοινώσεων που ελάμβαναν προς δημοσιέυση από τον " γιαλαντζί Εμπορικό Σύλλογο " των ΣωτοΜπαλιτήδων και "βαλαν χέρι" τον Μπαλιτάκο για την κατ' εξακολούθηση λογοκλοπή και τις "αντιπατάρες του" με την ανάρτησή τους :


ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Προς ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ : Η λογοκλοπή έχει κα...: Καθημερινά  βομβαρδιζόμαστε  από ανακοινώσεις της ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ .Δικαίωμά τους θα λέγαμε αν οι ανακοινώσεις τους ΔΕΝ ...

Έξαλος ως "Tαύρος εν υαλοπωλείο" ο Μπαλιτάκος έγραψε στην σελίδα της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ" στο FB μεταξύ άλλων (τα οποία θα αναλύσουμε ανά ενότητα προσεχώς) για συγκεκριμένο γαλάζιο βουλευτικό γραφείο στο οποίο ομολογεί ότι είναι ενταγμενος ο ίδιος προσωπικά. Αλήθεια με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος της "Κίνησης"  την συκεκριμένη ιστοσελίδα εκφράζοντας προσωπικές απόψεις ; Στο ερώτημα αυτό καλον θα ήταν να απαντήσουν τα μέλη της "Κίνησης"


Και ερχόμαστε τώρα στο βουλευτικό γραφείο το οποίο φωτογράφησε ο Μπαλιτάκος , στελέχη -ανθρώπους του οποίου κατονομάζει ευθαρσώς ως διαχειριστές του blog ΔΟΒΗΤΕΣ (της μεγάλης των Τσάτσων Φυλής). 

Πρώτον το γραφείο  αφορά βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας καθότι ενταγμένος και ο ίδιος. Δεύτερον ένα και μοναδικό γραφείο εμφανίζει συχνές αλλαγές στελεχων από τα τρία των σερραίων βουλευτών της ΝΔ. Πρόσφατα από το γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή είχαμε "ηχηρές" μετακινήσεις ... αποχώρησε ο Pinokio ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον ΦΑΤΣΕΑ.

Επι πλέον ο Μπαλιτάκος ομολογεί ότι εκτός από τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη , τον οποίο στις δημοτικές εκλογές στήριξε "το συγκεκριμένο βουλευτικό γραφείο" αμφότεροι στήριξαν και την υποψηφιότητα του στον Εμπορικό Σύλλογο στον οποίο ασθμαίνων εξασφάλισε οριακή πλειοψηφία παρά την στήριξη βουλευτικού γραφείου και δημοτικού συνδυασμού ( ο οποίος πλήρωσε πολύ ακριβά αυτή του τηνεπιλογή).
 
Eνδιαφέρον θα είχε να ακούσουμε  την άποψη του λαλίστατου Γιαννάκη που αρέσκεται "να μιλάει επώνυμα" και επιζητά δημόσιους διαλόγους ...




6 σχόλια:

  1. Ο πινοκιο ειναι στο γραφειο της Αραμπατζη ,ποιος φαλτσεας?και μαλακιες
    Ο Κοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΟΒΗΤΕΣ ......ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΒΗΤΕΣ!!!!!!!

    ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ ευχαριστούν τους αναγνώστες τους και συνεχίζουν την προσπάθεια της ενημέρωσης μέσα από την δική τους δεξιά οπτική γωνία.
    Η μεγάλη φυλή που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και εξελίσσεται.
    Όπως είχαμε προαναγγείλει το Φθινόπωρο θα είμαστε και ΕΠΩΝΥΜΑ κοντά σας.
    Ανανεωμένοι με πλούσια ύλη και όπως πάντα με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
    Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μέχρι τώρα τα χωνατε ανώνυμα και τώρα θα γίνεται επώνυμοι?καλα σας λέει ο πολύ σωστός ιακχος μπουρσουκια.αι σιχτηρ κωλοδεξιοι

      Διαγραφή
  3. τωρα και η τζια στους δοβιτες.ειναι η πρωσοπικη γυμναστρια του μπουλουκου.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ 4.15
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ