Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

"ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ


ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ... ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ MOUSTAFA


Λοιπόν "Μπουρσούκια" θέλω την προσοχή σας για να μαθαίνετε ...

o iakxos: "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΣΑΣ:      ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ "ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ" ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ MOUSTAFA - ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙ...
.

Ακούστε τι είπε ο Θείος Βρασίδας :

"Στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο δεν έγινε επανακατανέτρηση των ψηφοδελτίων όπως νομίζει πολύς κόσμος αλλά η εξέταση της ένστασης Φωτιάδη για 152 ψηφοδέλτια και της αντέστασης Αγγελίδη. για 250 ψηφοδέλτια των οποίων την εγκυρότητα ή ακυρότητα ζητούσαν για συγκεκριμένους λόγους.

Η διαδικασία αυτή ουδέποτε ολοκληρώθηκε και εκδόθηκε μια απόφαση για την οποία δικαίως διαμαρτύρεται ο Στέφανος Φωτιάδης ισχυριζόμενος ότι "αφήνει πολλά ερωτηματικά"   

Η επανακαταμετρηση των όλων ψηφοδελτίων (εγκύρων, λευκών και ακύρων)  πραγματοποιήθηκε αμέσως μετα τις εκλογές στο Πρωτοδικείο Σερρών παρουσία΄των εκπροσώπων και των δικηγόρων των δύο μονομάχων και επικυρώθηκε η διαφορά των 12 ψήφων όπως έχουν καταφραφεί στα πρακτικά των δικαστικών ανιπροσώπων από καθε Εκλογικό Τμήμα.  

Κατά την διάρκεια αυτής της κατανέτρησης ένα προς ένα όλων των ψηφοφελτίων η κάθε πλευρά κατέγραφε τα ψηφοδέλτια που κατά την γνώμη της είχαν εκλογικές παραβάσεις πχ. ψηφοδέλτιο με αύξοντα αριθμό Νο 89 του  330 Εκλογικού Τμήματος.  Στην φαση αυτή το Πρωτοδικείο δεν είχε αρμοδιότητα να αποφανθεί πιο ψηφοδελτιο είναι έγκυρο ή άκυρο αλλά μόνο να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα με ορθή επανακαταμέτρηση.

  Από την διαδικασία αυτή οι δύο μονομάχοι εντόπισαν 152 ψηφοδέλτια ο Φωτιάδης και 250 φηφοδέλτια ο Αγγελίδης για τα οποία προσφέγυγαν στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδοικείο Σερρών ειδικώς για το καθένα ξεχωριστά ζητώντας την ακύρωσή τους ή επικυρωσή τους κατα περίπτωση και για συγκεκριμένους λόγους για το καθένα. 

πχ. "Το ψηφοδέλτιο του Στέφανου Φωτιάδη με αύξοντα αριθμό Νο 89 , του  330 Εκλογικού Τμήματος εσφαλμένα ακυρώθηκε επειδή είχε σταυροδοσία με μαύρο μελάνι αντί για μπλέ. Αυτό είναι λάθος διότι ο εκλογικός νόμος επιτρέπει την σταυροδοσία με μπλέ ή μαυρο μελάνι  γιαυτό πρέπει να προσμετρηθεί στά έγκυρα ψηφοδέλτια του συνδυασμού Φωτιάδη.

 Το Δικαστήριο ήταν υποχρεωμένο να εξετάσει με τον τρόπο αυτό ένα πρός ένα και τα 402 ψηδοδέλτια των δύο αντιδίκων, να αποφανθεί αιτιολογημένα επί των ισχυρισμών που προβλήθηκαν και κατόπιν αναλόγως να εκδώσει την απόφασή του.

Δυστυχώς το Δικαστήριο εξέτασε μόνο 50  ψηφοδέλτια των δύο αντιδίκων (σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας) στα οποία δεν είχε διαφοροποιηθεί ουσιωδώς το εκλογικό αποτέλεσμα,  διέκοψε την διαδικασία  και χωρίς να εξετάσει το σύνολο των 402 ψηφοδελτίων εξέδωσε την απόφαση με την οποία απέρριψε την ένσταση Φωτιάδη και έκανε δεκτή την αντέσταση Αγγελίδη τον οποίο ανακύρηξε Δήμαρχο Σερραίων.

Η υπόθεση θυμίζει τον τελικό του EURΟ 1996 στο Ουέμπλευ μεταξύ Γερμανίας και Τσεχίας που είχε λήξει ισόπαλος στην κανονική διάρκεια του αγώνα και τελικά με την διαδικασία τότε της UEFA που ονομαζόταν "ξαφνικός θάνατος" ( μόλις κάποια  ομάδα θα πετύχενε τέρμα στην παράταση τελείωνε ο αγώνας και κατακτούσε το τρόπαιο) με γκόλ του Όλιβερ Μπιρχοφ στο 95'  στην παράταση, στέφθηκε τροπαιούχος.

.

Μετά τον τελικό η UEFA αντιλήφθηκε το παράδοξο και το άδικο της διαδικασίας του "ξαφνικού θανάτου" και την ακύρωσε άμεσα για τις επόμενες διοργανώσεις.

Κατι ανάλογο έπαθε και ο Στέφανος Φωτιάδης με την πρόσφατη απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών καθόσον υπάρχουν ακόμη 352 ψηφοδέλτια για τα οποία δεν υπάρχει δικαστική κρίση αλλά έχασε την υπόθεση μια μια απόφαση που εκδόθηκε δια της "εις άτοπον επαγωγής", δηλαδή το Δικαστήριο έκρινε ότι εφόσον δεν υπήρξε ανατροπή στα 50 πρωτα ψηφοδέλτια αναλογικά δεν θα υπάρξει και στα υπόλοιπα 352 !!!

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας πλέον" 


20 σχόλια:

  1. Τι λες βρε σάπιε, ανίδεε Ίακχε;; Θες να κάνεις και μάθημα... Αφού δεν σκαμπάζεις από νομικά βρε άσχετε. Δες τώρα πως έχει στην πραγματικότητα η κατάσταση, μπας και μάθεις τίποτα, γιατί, ως φαίνεται, είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως...
    Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών, αφού εξέτασε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ της ένστασης του επιλαχόντος συνδυασμού (Στ. Φωτιάδη) κι ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ μόνον από τους λόγους της αντένστασης της νικήτριας παράταξης των εκλογών στο Δήμο Σερρών του Π. Αγγελίδη, δεν προχώρησε στην εξέταση των λοιπών λόγων της αντένστασης, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν "αλυσιτελές", όπως λέγεται νομικά, δηλαδή ΑΣΚΟΠΟ, ΑΝΟΥΣΙΟ. Κι αυτό διότι ήδη η διαφορά, μετά από την εξέταση ορισμένων λόγων της αντένστασης του Π. Αγγελίδη, είχε φτάσει στις συν 5 ψήφους υπέρ του νυν Δημάρχου. Η περαιτέρω εξέταση κι άλλων λόγων ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, αφού το αποτέλεσμα δε θα άλλαζε ως προς τη σειρά των επιτυχόντων. Ίσα ίσα, μπορούσε η διαφορά μεταξύ των δύο συνδυασμών να ήταν και συν 20 ή 30 ή και 40. Πάντως, σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη! Απλώς, σταμάτησε στο συν 5! Άρα, δεδομένου ότι απορρίφθηκε η ένσταση κατά του κύρους των εκλογών και κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ επισήμως στους συν 12 σταυρούς, όπως όριζε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.
    Επίσης, ακόμη κι αν αναιρεθεί η απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει, αλλά η υπόθεση θα παραπεμφθεί προς περαιτέρω διευκρίνιση κι εξέταση του πραγματικού της πάλι ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών. ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ "ΒΟΥΛΑ" Ο Π. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ! ΤΕΛΟΣ. Πρέπει να συμβιβαζόμαστε με το αποτέλεσμα της κάλπης και να σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας (έστω και οριακής) του λαού! Χωνέψτε το επιτέλους... Νίκησε η εντιμότητα, η ηθικότητα, η καθαρότητα, η εργατικότητα! Μπράβο σε όλους αυτούς τους ικανούς ανθρώπους (παλιούς και νέους του συνδυασμού) που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός Λαός για μια πενταετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ...........
      ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ), Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΔΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ), ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ), ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.....ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ (ΜΑΤΣΟ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ).
      Η ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ....ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ......

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ : ΛΕΥΚΟ - ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ( Η ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΥΒΔΗ)

      ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓΓΕ΄ΛΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΖΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΤΟΥ , ... ΗΔΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ

      Διαγραφή
    3. Αυτή η μηχανή της αλυσιτελούς διαδικασίας ποιανού ιδέα ήταν .Οι δικαστές ,με όλο το σεβασμό για αυτούς,δεν επεισαν τους περισσότερους σερραίους δημότες με την επιχειρηματολογία τους για τη διακοπή της εξέτασης των ψηφοδελτίων άσχετα ποιό ψήφισαν και όχι μόνο τον Φωτιάδη για την κανονικότητα τής απόφασης .Κι αν κάποιοι υπέθεταν αύξηση της διαφοράς τί πρόβλημα είχαν να ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των ψηφοδελτίων και να φανεί αυτη η μεγαλύτερη διαφορά? Τα άλλα που γράφεις 5.01 είναι απλά κουτοπόνηρες εξυπνάδες για δικη σου κατανάλωση.Οσο για την εντιμότητα, ηθικότητα κλπ δεν κατάλαβες ότι αυτά αποδειχτηκαν φούσκες για την ομάδα φανατικών του Αγγελίδη. Αν κατι πρεπει να κανει ο Φωτιάδης είναι εκτός απο το συμβούλιο της επικρατείας να συνεχίσει να ζητά όχι μονο επανεξέταση ψηφοδελτίων αλλά και εκείνα που είπε μετα τη δευτερη Κυριακή για έρευνα των τηλεφωνημάτων καμμια δεκαπενταρια ατόμων. Θα λάμψει η αλήθεια θα κλάψει κάθε αλαζόνας της πύρρειας νίκης Αγγελίδη και καποιοι θα πάνε στον πάγκο. Η Αστυνομική διεύθυνση έχει πολύ δουλειά άν δεν έχει κάνει ,που λογικά θα έχει κάνει. Πάρτε παράδειγμα τη μετεκλογική απόφαση της Τροχαίας που βγάζει παράνομο και μή πληρούντα προδιαγραφές του ποδηλατοδρόμου στην Εθνικής Αντίστασης. Για το παράνομο και επικίνδυνο της μιλούσαν πολλοί απο την αντιπολίτευση και τους υποψηφίους.Ομως η καθυστέρηση της Τροχαίας,που έκανε το αυτονόητο έστω και αργά,εδωσε το δικαίωμα ώστε ο Αγγελιδης και οι δικοί του στην προεκλογική περίοδο να προβάλλουν τη δημιουργία αυτού του ποδηλατοδρόμου κοροιδεύοντας τους δημότες για το εργο. Η Τροχαία δε χρωστά μια συγγνώμη στους δημότες που αντέδρασε καθυστερημένα? Το ίδιο ισχύει και για την Πυροσβεστική Υπηρεσία που δεν ξέρω αν πήρε επίσημη θέση μέχρι τώρα και ενημέρωσε τούς δημότες για την επικινδυνότητα ή μή των οδών που υπέστησαν την ανάπλαση του κέντρου. Αν γίνει μιά φωτιά στο κέντρο τί πιθανότητες παγίδευσης πληθυσμού υπάρχουν? Κι άν υπάρχει επικινδυνότητα γιατί δέν ενημέρωσε όλες τίς σχετικές υπηρεσίες μεχρι και την εισαγγελία.

      Διαγραφή
    4. ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πάρε τα @ρχίδι@ του "Μουσταφά και των Αντιδημάρχων" του (κύριως του "8ου"...) χαμένε Ίακχε... Μια ζωή στην μπάτσα θα σε έχουν... Φάνηκε τελικά ότι κανείς δε σε διάβαζε ή ότι πολύ απλά έγραφαν στ' @αρχίδι@ τους αυτά που αναρτούσες... Νόμιζες ότι θα επηρέαζες και τη βούληση των Σερραίων. Γκαντέμη του διαδικτύου όπως σε λένε και τα "Μπουρσούκια"... Δίκιο έχουν... Όποιον στηρίζεις γκαντεμιά του φέρνεις. Και τώρα εσείς όλοι οι ανώνυμοι λασπολόγοι, για μια πενταετία σεβασμός και προσοχή σ' αυτούς τους ικανούς ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός λαός. Σας βούλωσαν το στόμα ρε. Αυτό σας άρμοζε. Αχχ δύσκολο πράγμα η ήττα και πώς να την αποδεχθείς... Θέλω απάντηση από θεία Ελπινίκη και θείο Βρασίδα, εκτός αν έπαθαν κάνα "μετεκλογικό" εγκεφαλικό και τους στράβωσε το στόμα... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ....ΕΚΚΟΛΑΠΤΌΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..
      ΣΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ?
      ΑΚΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ....ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΡΟΥΣ
      ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.....ΑΡΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
      ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ........ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ?
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...ΗΤΑΝ ΑΝΗΘΙΚΟΙ?
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ......ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟΙ?
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ......ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ?
      ΒΛΑΜΜΕΝΟ.....ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ.....ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ....ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΑΣ.
      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΟΜΟΡΦΑ" ΓΡΑΨΙΜΑΤΑ ΣΟΥ.
      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ
      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ!!!!!!!!!!
      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ...ΚΑΙ ΤΟΥ "ΧΡΥΣΟΥ" ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΙ.....ΑΝΕΡΑΣΤΕ.....ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
      ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ......ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ!!!!....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ.........ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΚΙΟΛΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ??????????

      Διαγραφή
    6. Τι λες ρε σιχαμένε, πεταμένε, εμετικέ παπάρα;; Το γεγονός ότι χρησιμοποίησα την ανάλυση που έκανε δημόσια στο διαδίκτυο γνωστός δικηγόρος των Σερρών δε σημαίνει αυτόματα ότι είμαι και ο ίδιος. Άντε τραβά τα αρχίδια σου μπας και μεγαλώσουν... Δες την πουτσ@ που φάγατε και μη μιλάς καλύτερα....

      Διαγραφή
    7. XAXAXAXAXA
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ... ΑΥΤΟΚΛΗΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ "ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ"

      Διαγραφή
    8. Ναι... Κι εσύ είσαι ο Φωτιάδης... Όλο μαλακίες πια... Δες τώρα να διορθώσεις τις παπαριες που έγραψες προς εξαπάτηση των Σερραίων κι ασε το ποιος είναι ποιος...

      Διαγραφή
    9. Αφού δεν έχεις καμία πρεμούρα για το ποιος θα είναι δήμαρχος γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο που τυχόν σε διαβάζει γράφοντας παπ@ριές ενώ δε σκαμπάζεις από νομικά;; Εεε παπαρολόγε;; Άντε τράβα κάνε καμια βουτιά ρε να συνέλθεις... χαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ:
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ:
    ..............................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πάρε τα @ρχίδι@ του "Μουσταφά και των Αντιδημάρχων" του (κύριως του "8ου"...) χαμένε Ίακχε... Μια ζωή στην μπάτσα θα σε έχουν... Φάνηκε τελικά ότι κανείς δε σε διάβαζε ή ότι πολύ απλά έγραφαν στ' @αρχίδι@ τους αυτά που αναρτούσες... Νόμιζες ότι θα επηρέαζες και τη βούληση των Σερραίων. Γκαντέμη του διαδικτύου όπως σε λένε και τα "Μπουρσούκια"... Δίκιο έχουν... Όποιον στηρίζεις γκαντεμιά του φέρνεις. Και τώρα εσείς όλοι οι ανώνυμοι λασπολόγοι, για μια πενταετία σεβασμός και προσοχή σ' αυτούς τους ικανούς ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός λαός. Σας βούλωσαν το στόμα ρε. Αυτό σας άρμοζε. Αχχ δύσκολο πράγμα η ήττα και πώς να την αποδεχθείς... Θέλω απάντηση από θεία Ελπινίκη και θείο Βρασίδα, εκτός αν έπαθαν κάνα "μετεκλογικό" εγκεφαλικό και τους στράβωσε το στόμα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίακχε, το φιλαράκι σου, ο "Μέντορας της πόλης" που στήριζε με νύχια και με δόντια στο β' γύρο το Φωτιάδη τι έχει να πει για την ήττα του;; Κρίμα για τον καημένο το Μηλίδη με τέτοιο άτομο που είχε και τον έφερε στην 3η θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12 χρόνια εξουσίας - 12 ψήφοι διαφορά

    Αλήθεια! Τι τραγικό τέλος για το Νάρκισσο της εξουσίας, μετά το 12αρι της Θέμιδας... Κοιτάζοντας μόνο το δικό του καθρέφτη, άρχισε να βρίζει ακόμη και τη δικαιοσύνη. Δάκρυα… καυτά μου δάκρυα. Βιολογικός καθαρισμός. ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ.....Η ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ...............

      Διαγραφή
  7. QUIZ : Ποιος Σερραίος υποψήφιος Δήμαρχος υπέβαλε ένσταση κατά της εκλογής του Ερντογάν γιατί νόμισε ότι ήταν και εκεί υποψήφιος. Όποιος το βρεί κερδίζει 12 τσίλικες ψήφους και άλλες 5 καβάντζα για κάθε ενδεχόμενο.

    Ο ΕκλογοΜάγειρας ( Νο 330 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΨΑΞΕΣ ΤΟ ΓΕΝΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝΔΡΟ?
      ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚ@Λ@ΣΠΕΡΜΑ?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !

      Διαγραφή
  8. ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΖΟΡΟ...ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ