Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...

  Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

Προς το σύντροφο Δημήτρη Παπαδημούλη, 
βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, 
ενταύθα.

Σύντροφε, απευθύνομαι σε σένα σήμερα για να σου πω πόσο σε καταλαβαίνω και πόσο συμμερίζομαι την αγωνία και το πόνο σου για το ρατσισμό που βγάζουν τα συνθήματα που τολμούν να εκστομίζουν οι Λοκατζήδες.

Σύντροφε, είναι αλήθεια ότι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου να ανησυχείς. Οι Ειδικές Δυνάμεις, αυτής της χώρας αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα σας. Πως να ξεχάσετε άλλωστε, ότι οι πατεράδες σας θα ήταν στην εξουσία από το 49, αν αυτοί οι ρατσιστές δεν σας αναχαίτιζαν στο Γράμμο και στο Βίτσι. Πως να εξηγήσεις στο Σόρρος, ότι ενώ χρηματοδοτεί τους αστράτευτους μπούληδες, συγνώμη τη νεολαία σας ήθελα να πω για να διαδηλώνουν υπέρ της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, ως Μακεδονία, υπάρχουν Έλληνες παλικάρια, που θα δώσουν το αίμα τους για να μη γίνει αυτό. 

Σύντροφε, νοιώθω τον αποτροπιασμό σου. Όσο να πεις ένα δίκιο το έχεις. Που να κρυφτείς για να μην αναγκαστείς να εξηγήσεις στους τρομοκράτες φίλους και συνοδοιπόρους σου, ότι τα συνεταιράκια τους οι μακελάρηδες Αλβανοί εξυβρίζονται από Έλληνες. Που να τους εξηγείς, ότι υπάρχουν Άνδρες, που αυτούς, τις σφαίρες, τις χειροβομβίδες και τις τρομοκρατικές τους ενέργειες, τις έχουν γραμμένες..... Πως να δικαιολογηθείς, στους Τούρκους, που εισέβαλαν και εποίκισαν στο 40% της Κύπρου, που έσφαξαν, βίασαν, κρέμασαν και μακέλεψαν τους Ελληνοκύπριους για το ότι τους προσβάλλουν, αυτοί που έδωσαν τις ζωές τους ή γύρισαν πίσω με σακατεμένα κορμιά ή ψυχές. 

Σύντροφε, είναι και το άλλο.... πως τολμάνε να σε αγνοούν και να σε γράφουν στα $#^%@$#!@#! εσένα, το μέγιστο πολιτικό άνδρα, οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος. Κάτι πρέπει να κάνεις με την ανησυχία, το προβληματισμό και την αηδία, που δημιουργούν όλα αυτά τα έκτροπα στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (όπου ελευθέρων βλέπε στρατευμένων στο ΣΥΡΙΖΑ). Πως τολμούν όλοι αυτοί, να αναχαιτίζουν τη λαθρομετανάστευση και να στερούν πρώτιστα το κόμμα σας από ψηφοφόρους και φυσικά τους άνδρες και τις γυναίκες σας από τους λαθρο-αλλοδαπούς γκόμενους τους. 

Σύντροφε Παπαδημούλη σε νοιώθω μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής μου. Πως να οργανώσεις μία επανάσταση της προκοπής σε αυτό το τόπο, όταν ξέρεις ότι οι Ειδικές Δυνάμεις, θα είναι πάντα εκεί, ως ο χειρότερος εφιάλτης σου!
Δεν μου αρέσειΔεν μου αρέσει · ·




" O Aντιρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων"  έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ