Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ... "HΡΘΕ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ"


ΠΟΙΟΙ "ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ...ΤΗΝ ΝΥΦΗ", ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ


O Θεοδωρίδης "αποδήμησε εις Κύριον" αλλα άφησε πίσω του "στάχτη και μπούρμπερη". Φυσικά "ως συνετός οικογενειάρχης"  φρόντησε να απαλλάξει από πάσα ευθύνη την οικογένειά του τακτοποίησε όλες τις κληρονομικές του εκκρεμότητες και άφησε κληρονομητέο μετά τον θανατό του ένα και μοναδικό περιουσιακό στοιχείο : το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ περίπου το 86,7% του μετοχικού κεφαλαίου το οποίο βαρύνεται με χρέη απροσδιορίστου ύψους σε τρίτους , χρελγ στην Δ.Ο.Υ. και το ΙΚΑ , με βαρύτατες φορολογικές παραβάσεις και άλλα τινά πολύ βαρύτερα ζητήματα που θα λυθούν από την τακτική δικαιοσύνη.

Η οικογένεια όπως ήταν φυσικό αποποιήθηκε την κληρονομιά και μόνον ο Λάζαρος που διετέλεσε για ένα μήνα Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ευθύνεται για τα χρέη της συγκεκριμένης περιόδου έναντι του Δημοσίου.

Όμως το Δημόσιο  για τα χρέη της περιόδου 2011-2013 από μη απόδοση παρακρατούμενων φόρων τα οποία ξεπερνούν τις 850.000 ευρώ στράφηκε εναντίον του Ά και Β' Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Ιορδάνη Καπλανίδη,  και Χρήστου Μέγκλα, του Γενικού Γραμματέα Δημητρίου Φιλίππου, του Αλέκου Χρυσάφη που φέρεται ότι χρήματησε Οικονομικός και Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ (;;;;) και του Γενικού Διευθυντή του Βασιλάκη Χρυσανθίδη και περιέργως και βασικού χρηματοδότη της ΠΑΕ μετά τον θάνατο Θεοδωρίδη μέχρι που την οδήγησε στην Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Με απόφασή του ο Προϊστέμενος της Α' Δ.Ο.Υ. Σερρών κ. Αγγελέρης διέταξε "την κατάσχεση εις χείρας τρίτων" και την δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών των υποχρέων αυτών προσώπων.

Από τους ανωτέρω οι Μέγκλας και Χρυσάφης φέρεται ότι ευθύνονται για ένα ποσό των 150.000 ευρώ αφού είχαν παραιτηθεί τον Φεβρουάριο του 2011 και έχουν βάσιμες πιθανότητες να απαλλαχθούν αλλά αφού υποστούν την βάσανο των Διοικητικών δικαστηρίων.

Για τους υπόλοιπους το μέλλον είναι ζοφερό διότι υπάρχει ανοικτό και των ζήτημα των 2.600.000 ευρώ που ενθυλάκωσε ο Θεοδωρίδη από το Ταμείο της ΠΑΕ, ενώ όπως με πληροφόρησε ο Θείος Βρασίδας δεν είναι απίθανο να εμπλακούν και να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα μέλη του ΔΣ ακόμη και του Ερασιτέχνη Πανσαερραϊκου μετόχου της ΠΑΕ με ποσοστό 10%  που παρακολουθούσε απαθής την λεϊλασία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

  

5 σχόλια:

  1. Κακιες..κακιες..κακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Χαλκιδης και ο Ιλανιδης και ο Καμηλαλης και ποσοι ακομα ηταν στις διοικησεις Θεοδωριδη. Οι ιδιοι τωρα κανουν τους προεδρους χωρις να εχουν καμια επιπτωση απο το χαλι της ομαδας και μαλιστα παρουσιαζονται και ως σωτηρες. Τοσο χοχολια ειμαστε τελικα οι Σερραιοι;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακίιες ... !!!!!!! ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (1:09 & 3:40 ) ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΜΠΈΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ .. ΠΑΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας γάμησε ο περούκας
    στην τελική ΜΟΝΟ ο ιακχος ειχε δίκιο
    χεσμενη η γνωμη παρατρεχαμενων και μη
    απο ντεμεκ επισημους εως καρτουν της ΙΔΕΑΣ πανσεραϊκός
    αξιος αξιος και ζει ζει να φωνασκήτε στα μνημόσυνα
    καλή νύκτα και καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ