Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

40 ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ. ... ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! 


Ο Iakxos ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ

3 σχόλια:

  1. Το είπε και το έκανε ο Κώστας Καραμανλής junior
    Δεν έδωσε το παρών στα γενέθλια της ΝΔ στη Χαλκιδική

    Ο Κώστας Καραμανλής junior είχε διαρρεύσει στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ότι δεν πρόκειται να δώσει το παρών στην εκδήλωση για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική. Τελικά ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και πρώτος ξάδελφος του Κώστα Καραμανλή το είπε και το έκανε αφού δεν πήγε στο ξενοδοχείο Athos Palace. Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του πήγε κανονικά και έμοιαζε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τα παιχνιδάκια του Καραμανλή τζούνιορ!

    Τι μήνυμα ήθελε να στείλει ο Καραμανλής ο τζούνιορ, μόνο ο ίδιος το ξέρει.

    Τι μήνυμα ήθελε να στείλει ο Καραμανλής ο τζούνιορ, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, ένας ακόμα γόνος στην πολιτική, αποφάσισε να μην πάει στη Χαλκιδική στην εκδήλωση της ΝΔ, διότι έγινε λέει προετοιμασία στο γόνατο!

    Είχε φροντίσει να διαρρεύσει και μεσοβδόμαδα την άποψή του και να σημειώσει πως δεν θα πάει, όπως και έγινε, εν αντιθέσει με τον πατέρα του Αχιλλέα που ήταν παρών και στην πρώτη γραμμή. Ο μικρός θέλει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να είναι υποψήφιος στις Σέρρες?
    Τα σχόλια δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μυαλο σας εσεις που αναλαμβανετε δημοσια αξιωματα πρεπει να τοχετε πως θα εξυπηρετησετε και θα ανακουφισετε το λαο και οχι στη προσωπικη σας προβολη, στις εκδικησεις και στην ανελιξη σας διοτι απ αυτο πασχετε οι περισσοτεροι της "απο δω μεριας".

    Απο την αλλη μερια οι απατριδες παγκοσμιοποιητες ακονιζουν τα μαχαιρια τους και αναμεσα ολος ο Ελληνικος λαος να προσπαθει να βρει αν ειναι καλυτερος ο γκρεμος η το ρεμα.....Εκει μας εχετε φερει με τις επιπολαιες επιλογες σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ