Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΟΡΤΑΡΕΑ, ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ...


"ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΝΕΣΤΟΡΑΚΙ !!!" 
.

 

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο "ΕΥΦΥΗΣ" "ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ", ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ; 

.


Δηλαδή Χορταρέα, αν κατάλαβα καλά  εσείς παριστάνετε την "Μητέρα Τερέζα" των Σερραϊκων ΜΜΕ , όπως μας λέει το "Νεστοράκι"  "το παίζεται το χωρίς να παίρνετε μία"  !!!  Για να φέρετε τουρίστες στο Νομό. 

Αν κατάλαβα καλά "ήρθαν οι μπρούκληδες"  να σώσουν τον νομό και σκορπάνε τα λεφτά τους για να κονομήσουν ο Μαματζής και ο Κωνσταντινίδης, για να πουλάει γαρδούμπες και γιαουρτλού ο Σώτος,  ενώ η "κακιά" η Ξυνή,  είχε ζητήσει 15.000 ευρώ από τον Καλαθά για την Τουριστική προβολή του νομού  ( μεγάλο καυμό έχεις που δεν σου έκατσε να γίνετε συνεταιράκια στον Προμαχώνα).

Και για νάχουμε το καλο ρώτημα , ποιος πληρώνει τα έξοδα του καναλιού Χορταρέα μου ;  Τους εργαζόμενους που δεν είναι και λίγοι, το ρεύμα , "τον ΙΚΑ" και τα συναφή. Δεν φανταζομαι να θελεις να πιστέψουμε ότι τα έξοδα βγαίνουν από τα 50 ευρώ τον μήνα διαφήση που   εισπράττεις αφού όπως παραδέχεσαι στα spotakia σου "κινέζικη" την κατάντησες την τηλεοπτική πιάτσα, πιο φθηνός κι από ραδιοφωνικό σταθμό είσαι.

Άρα Χορταρέα μου, κάποιος άλλος είναι από πίσω και "σπρώχνει" το χρήμα για να συντηρείται έστω υποτυπωδώς το κανάλι ... Υπάρχει καμαρίλα  και αφανέρωτες διαδρομές ; 

Και σαν "καταδρομέας" που είσαι τις απέφυγες τις κακοτοπιές , αν και μοστράρεις για μεγαλομέτοχος δικαιώμα υπογραφής στο Νεστοράκι έδωσες ... για να έχει την ευθύνη των χρεών του καναλιού

2 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΗΤΙΡΙ
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΦΙΝΑ........Ο ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ......ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΗ?
    Ο Νο2.......ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.......ΔΟΞΑΣΤΕΤΟΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΤΕΤΟΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδια για πιο καναλι μιλατε χωρις προγραμμα α ξεχασα παιζει το διαφημιστικο των βαθιων αυτο θα προβαλλουν ολη μερα αν συνεχισουν τον προγραμματισμο της νεας τηλεορασης.εκτος αν με την αλλαγη του ονοματος αλλαξαν και συνηθειες λεμε τωρα.καλη επιτυχια στο φιλανθρωπικο τους εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ