Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ


 ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ




 ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ...

 Πριν λίγες μέρες,μετά τη φημολογία που έσκασε σαν βόμβα για κάποιες επιγραφές που βρέθηκαν στο χώρο της ανασκαφής, το Υπουργείο Πολιτισμού διέψευσε την είδηση,κάνοντας λόγο για κομμάτια επιστυλίου.Οι κάτοικοι της Μεσολακκιάς αποκαλύπτουν πως εκείνη την ημέρα στην περιοχή συνέβη κάτι πρωτοφανές: Τεράστια αστυνομική δύναμη απέκλεισε την περιοχή και η μεταφορά του πολύτιμου ευρήματος έγινε με κλούβα της Αστυνομίας και συνοδεία οχήματος των ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

   Από εκείνη τη στιγμή στο Μουσείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, αντί ενός φύλακα που υπήρχε μέχρι τότε, ενώ υπάρχουν παντού λουκέτα.Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, οι εικασίες φουντώνουν,καθώς, όπως λέει κάτοικος, «ακόμα και κάτι σημαντικό να ήταν, αν δεν ερχόταν τόση Αστυνομία, δε θα καταλάβαινε κανείς τίποτα».Η τεράστια δύναμη που απέκλεισε την περιοχή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία, όπως είναι λογικό, πλήθος σεναρίων.

     Σύμφωνα με έρευνα του Amfipoli News στην περιοχή, πράγματι τα αποκαλυφθέντα επιστύλια φέρουν επιγραφές, τις οποίες μελετάει ειδικός επιγραφολόγος και προσπαθεί να τις αποκρυπτογραφήσει. Όπως αναφέρουν άτομα που έχουν συνεχή πρόσβαση στο Μουσείο, πάνω στα πολύχρωμα επιστύλια φαίνεται να υπάρχουν χαραγμένα γράμματα.


2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ .
    PINOKIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KANTE ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ