Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ : ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ... χαχαχαχα

"ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ..." ΠΑΙΖΟΥΝ  ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ 
 


ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!: Τα  parapolitika . gr  με ανάρτησή τους κατηγορούν  τον Κώστα Καραμανλή για το κλείσιμο του Γυμνασίου Ροδολίβους και την μεταφορά του στ...

Διαρρέουν έντεχνα πρώτα την φήμη ή το γεγονός που συνήθως είναι αρνητικό για τον "Πορφυρογέννητο" και μετά παριστάνουν τους υπερασπιστές του ... εν προκειμένω δηλώνουν "οτι τελούν εν πλήρει συγχύσει" , προβληματίζονται εαν αληθευει η φήμη αλλα ... αναρωτιούνται αμήχανα

 

3 σχόλια:

  1. Άκου"" γονατογραφία ""..Που το σκέφθηκε ο ""αφιλότιμος""!!!!!
    H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Σύμφωνα με τον ΒΗΑΜΑΤΟΔΟΤΗ ο Κώστας Καραμανλής σχολιάζοντας σε συνεργάτες του την προετοιμασία της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας την χαρακτήρισε ως ""προετοιμασία..γονατογραφίας"" και μάλλον δεν έχει άδικο..
    ""Έγραψε"" ο Κώστας και αποδεικνύει ότι είναι Πολιτικός που δεν μασάει τα λόγια του με οξυδέρκεια, φαντασία και δεικτικό χιούμορ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτος σε σταυρούς θα βγει στο Νομό Σερρών ο Καραμανλής, όσο και να τον "χτυπήσει" (αν τολμήσει βέβαια) ο (πρώην) Συμμαχικός Παράγοντας, ο οποίος έχασε πλέον την παντοδυναμία του, όπως φάνηκε και στις πρόσφατες εκλογές για το Δήμο Σερρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΤΞΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!!
    ΞΥΝΗ Η ΒΟΥΒΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ