Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΑΣ

"Ο ΜΠΥΘΟΥΛΑΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ... ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ




    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ "ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ" ΜΙΑΣ ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ !!!



Την περασμένη Τρίτη λοιπόν δύο γυναίκες βουλευτές των ΑΝΕΛ με αφορμή την τοποθέτηση μιας... τρίτης ως τομεάρχη από τον Πάνο Καμμένο έδωσαν μάχη στα μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Ο προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.

«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε.


Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή – από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου ανάρρωνε από μικροεπέμβαση άστραψε και βρόντηξε, ανεβάζοντας στο Facebook ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε αλλά... δεν έμεινε εκεί, αφόνοντας αιχμές για ερωμένες αεροσυνοδούς και... γυμνοσάλιαγκες.

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».


Πηγή: Στο Πειθαρχικό των ΑΝΕΛ παραπέμπεται η Ραχήλ Μακρή για τις αναρτήσεις της στο facebook για... ερωμένες αεροσυνοδούς και γυμνοσάλιαγκες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/171828#ixzz3EY59rS5T

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ 
ΑΠ' ΤΗ ΚΟΖΑΝΗ !!!

Το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι η καημενούλα η Ραχήλ ( αυτή έχει τρικυμία εν τω κρανίω) αλλά το ότι 272 μ@λ@κοπίτουρες εγκρίναν  αυτόν το ξεπεσμό , αυτή την κατάντια ... τον ευτελισμό του θεσμού του εκπροσώπου του Έθνους

4 σχόλια:

  1. Οχι αλλο καρβουνο μωρε....Σταματηστε το καρβουνο!!!!!
    Νικος Κουρκουλος φοβερος ηθοποιος!
    Αεροψεκασμενος υδατανθρακας<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.......
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ...ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ......ΠΕΟΠΑΙΧΤΕΣ.......ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕ ...ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΚΟΥΝΑΒΙ ΗΣΟΥΝΑ..ΚΟΥΝΑΒΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ