Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

"MAΠA TO KAΡΠOYZI " ... THΣ ΞΥΝΗΣ !!!


ΑΣΤΡΑΨΕ - ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΞΥΝΗ "ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ"...


 «Εσάς κύριε Χαρδούβελη μπορεί να μην σας νοιάζει αν θα χάσει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές εμάς όμως θα μας πειράξει πάρα πολύ αν χάσει η παράταξή μας. Γι’ αυτό αλλάξτε τον ΕΝΦΙΑ και δώστε λύση στις αδικίες που υπάρχουν» είπε στον Υπουργό Οικονομικών η Βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή. Η νεαρή Βουλευτίνα άσκησε δριμεία κριτική τόσο στο «μεγαλοσχήμονα» -έτσι τον αποκάλεσε- κύριο Καραβίτη που με προσθαφαιρέσεις, πολλαπλασιασμούς, ημίτονα, συνημίτονα προσπάθησε να φορολογήσει στάνες και χωράφια με το ποσό των 6.000 ευρώ, όσο και στο οικονομικό επιτελείο του Γιάννη Στουρνάρα.
«Φαρμάκι έσταξε για τους προηγούμενους και τους επόμενους της Καραγεώργη Σερβίας. Άδικο είχε; Αλλά στου κωφού (Στουρναρο - Χαρδουβεληδες) την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» γράφει το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"


ΑΛΛΑ ... όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη
"Απο λάδι μπόλικο , μα τηγανίτες π@παλα"

"ΔΑΓΚΩΤΟ" ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

7 σχόλια:

  1. Κυριε Ιακχε, θεωρω οτι ειστε προκατειλειμενος,ειρων,χαμηλοταβανος και ων ουκ εστι αριθμο κοσμητικα και αλλα επιθετα και προσδιορισμους.Η "ΚΥΡΙΑ" "ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ"εκανε το καθηκον της ως βουλευτης και τους τα"εχωσε"και μετα για να τους εκδικηθει υπερψηφισε οτι της εφεραν μπροστα της.Ετσι και ξεθιμανε και τους "ετριξε" τα δοντια(τους καηκαν τα αρχ...).Οχι τιποτε αλλο,αυτη η αχαρακτηριστη μας κατηγορησε καποτε ως ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,τοτε ως ιδιοκτητρια σταθμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ .
    PINOKIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε στην ψήφιση του φόρου για τα ακίνητα αντικαταστάθηκαν 9 βουλευτές . Ένας από τους αντικαταστάτες είναι δικός μας !
    Ποιός είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ Η ΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΡΧΕΣ "ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ. Πόσο κομψά το λέω.
      ΓΣ.

      Διαγραφή
  6. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ