Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

" TA ΡΗΜΑΔΙΑ" ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ...

 ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟ CHE GUEVARA CLUB:

  Επίθεση σε Δημοτική Αρχή και Εθνικό Σερρών

 

Ανακοίνωση του CHE GUEVARA CLUB με βολές κατά της δημοτικής αρχής αλλά και της διοίκησης του Εθνικού Σερρών για την απόφαση να συ στεγασθούν για μια ακόμη χρόνια Πανσερραικός και Εθνικός στο δημοτικό γήπεδο Σερρών .


Αφήσαμε να περάσουν μερικές μέρες από τη συνεδρίαση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σερρών, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από τους εμπλεκόμενους. Θέλαμε, επίσης, να μην είναι απασχολημένη η ομάδα του Πανσερραϊκού με άλλα ζητήματα εν όψει του κρίσιμου εκτός έδρας ματς στα Γιαννιτσά. Σήμερα, όμως, έφτασε η στιγμή να τοποθετηθούμε.
 
   Σιγά  τα ωά !!! Προσέξτε μην σχιστεί το καλτσόν και σπάσει η ζαρτιέρα
 
  Λοιπόν για να τελειώμουμε με αυτό το "καλαμπούρι"  της ιστορίας του Πανσερραϊκου , που εσεις ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΤΕ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ :
 
Διαβάζω λοιπόν και εξίσταμαι :

"Στο θέμα του Δημοτικού Γηπέδου, που αποτελεί την έδρα του Πανσερραϊκού όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης ιστορίας του, είχαμε δύο πλευρές. Από τη μια πλευρά, μία ομάδα η οποία έχει κάνει την πόλη και το Νομό Σερρών να ακουστούν πολλάκις με εγκωμιαστικά σχόλια χάρη στην ένδοξη και υπερήφανη ιστορία της. Μια ομάδα η οποία ακολουθείται εντός και εκτός έδρας από ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που την αγάπησαν αυτοί και οι οικογένειές τους. Από την άλλη πλευρά, είδαμε τον κόσμο του μοντέρνου ποδόσφαιρου σε πλήρη απεικόνιση, με τις αλλαγές ονομασιών, έδρας, χρωμάτων φανέλας, τις συζητήσεις στα ΜΜΕ όλο το καλοκαίρι για πιθανές συγχωνεύσεις και αλλαγές ΑΦΜ, με λίγα λόγια το ποδόσφαιρο ως επιχείρηση και τίποτα παραπέρα"


 Το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών το οποίο αποτελεί ένα Μνημείο της πολιτιστικής κληρονομίας της πόλης μας, μπορεί να είναι η ιστορική έδρα του Πανσεραϊκού μας , αλλα μην ξεχνάτε , ότι το γήπεδο αυτό στο οποίο από το 1964 "φιλοξενείται" ο Πανσερραϊκός ... είναι Δημοτική Περιουσία  και επ αυτού εχουν  δικαίωμα χρήσης ισομερώς όλοι οι Σερραίοι Δημότες.  
Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Γαζώρου και νυν Σερρών αποτελεί πλέον μια αμιγώς σερραϊκη ομάδα και κυρίως με Σερραίο μεγαλομέτοχο

Συνεπώς ορθώς η Επιτροπή αγνόησε τις προεκλογικές υποσχέσεις του Μουσταφα σε καποια φρόκαλα με αρρωστημένα μυαλά , «ότι στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών δεν εχουν θεση οι χωριαταραίοι του Γαζώρου» και εφήρμοσε τον νόμο παραχωρόντας ως όφειλε το Δημοτικό Γήπεδο και στις δύο Σερραϊκες ομάδες.
 
Η πρώτη από τις δύο πλευρές μπορεί να υστερεί σε χρήματα και επιρροή σε τέτοιες αποφάσεις, ωστόσο η δεύτερη πλευρά υστερεί σε πολλά περισσότερα. Ποτέ δε θα δει ανθρώπους να βάζουν το όνομα της ομάδας τους για να δημιουργήσουν δικό τους τμήμα Hockey βάζοντας χρήματα από την τσέπη τους, ποτέ δε θα δει παιδιά ακαδημιών χάντμπολ να φωνάζουν το όνομα της ομάδας τους στις παιδικές χαρές, ποτέ δε θα βρει ανθρώπους να κάνουν τρεις μέρες με καράβια και λεωφορεία για να δούνε 90 λεπτά ματς, ποτέ δε θα βρει αληθινούς υποστηρικτές και όχι απλούς θεατές, ποτέ δε θα καταλάβει πόσα περισσότερα συναισθήματα, 

Η πρώτη από τις δύο πλευρές σίγουρα υστερεί σε μυαλό και νοοτροπία και υπερτερεί σας αλαζονία και έπαρση. Η δεύτερη πλευρά είναι μια αμιγώς επαγγελματική οργανωμένη με σοβαρότητα  ομάδα ποδοσφαίρου και μόνο. Δεν χρειάζεται ανθρώπους για να δημιουργήσουν τμήματα χόκευ, χαντντμπωλ και κολύμβησης εκμεταλευόμενη τα χρήματα αυτών των αφελών και μωροφιλόδοξων παραγόντων όπως εκ συστήματος πράττουν τα λαμόγια της ΤΣΣΚΑ-ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με τις ευλογίες του γνωστού οδοντίατρου , Πατριάρχη του ΚΚΕ  στα Σέρρας
 
 
"Και στο θέμα της συνεδρίασης, όταν ζητήθηκε από τις δύο ομάδες να κάνουν από μία «υποχώρηση» η καθεμία, ο Πανσερραϊκός να μην είναι αρνητικός στο να παίξουν και οι δύο ομάδες στο Δημοτικό Γήπεδο, και από την άλλη να του παραχωρηθεί το ένα από τα δύο γήπεδα της ΕΠΣΣ στην Ομόνοια για προπονήσεις, ο μεν Πανσερραϊκός έκανε δεκτή αυτήν την πρόταση, ενώ από την άλλη πλευρά υπήρξε άρνηση καθώς ανέφεραν ότι στα γήπεδα αυτά στην Ομόνοια έχουν ρίξει λεφτά και τα έχουν συντηρήσει, προφανώς κι αυτό στα πλαίσια του ενωτικού κλίματος"

Και στο σημείο αυτό δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στο απύθμενο  θράσος σας και την αχαλίνωτη ανοησία σας, όταν ο στυγνός εκβιασμός «βαφτήστηκε»  ως «υποχώρηση»  από κάτι που δεν σας ανήκει ( «δύσκολα τα ελληνικά» που λέει και ο γνωστος Αθανάσιος) .
.
Εθισμένοι στην «τρακα και στο τζάμπα» απαιτήσατε την χρήση ενός γηπέδου το οποιο παραχωρήθηκε με σύμβαση στον Εθνικό Σερρών, όντας χέρσο ξεροχώραφο  κατ’ ευφημισμόν γήεδο και ο Μέγκλας το μετέτρεψε σε γήπεδο – κομψοτέχνημα.
.
Και τέλος για νάχουμε το καλό ρώτημα με ποιο δικαίωμα ανακατευεστε και έχετε γνώμη επί του θέματος. Ποιοι νομίζετε ότι είστε για να σας πάρουμε στα σοβαρά ;  Λειτουργεί νόμιμα το μόρφωμα που σεις αποκαλείται «CHE GUEVARA CLUB» 
.
Tι σχέση έχει ο Αργεντίνος με την Πανσερραϊκη ιδέα ;
 

10 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ......ΣΕΡΡΑΙΟΓΑΜΒΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
    ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΟΤΑΝ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
    ΟΤΑΝ ΙΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ .......ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    ΟΤΑΝ Ο ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟΣ.....ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ....ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ ....ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ
    ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ .....ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ, ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ!!!!
      ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ.
      ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΙΣΚΕ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ.
      ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!
      ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!!
      ΒΑΒΑΛΗ, Ε, ΒΑΒΑΛΗ !!!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ.....ΗΛΗΘΙΟΣ
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ........ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ
      ΧΩΡΙΑΤΑΡΑ...Ε! ΧΩΡΙΑΤΑΡΑ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.....ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ....
      ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ........ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΕΙ, ΤΟ΄ΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ !!!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ; ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;

    ΟΙ "ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΟΙ" ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΧΩΡΟΙΑΤΑΡΑΙΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ; Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΖΩΡΟ . ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΕΝΑΝ ΣΕΡΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

    Ο ΙΑΚΧΟΣ , ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ , ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ [ΠΟΥ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΟΥΝ" Ή ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥ ΕΞ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. IAKXE MONO EΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ

      Διαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ