Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

"ΤΑ ΚΑΡΤΑΛΙΑ" ΤΗΣ UNESCO, "ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ"

...ΤΗΝ  ΠΕΣΑΝ ΑΓΡΑΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
 



Την ένταξη του τάφου της Αμφίπολης στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO επιδιώκει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Οι τελευταίες εξελίξεις στον λόφο Καστά καθιστούν άμεση προτεραιότητα την ένταξη tης αρχαιολογικής περιοχής της Αμφίπολης στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO» δήλωσε στο Aθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

Όπως είπε, «πεποίθηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι πως με τις ραγδαίες εξελίξεις στον Τύμβο Καστά, ο νομός μας μπορεί να ενταχθεί στα παγκόσμια μνημεία της Ανθρωπότητας,(???????????) αφού γίνουν συντονισμένα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες”.

Σημείωσε επίσης, πως ο ίδιος είχε έρθει σε επαφή πριν από έναν χρόνο με την υπεύθυνη της UNESCO στις Σέρρες Κατερίνα Εμμανουηλίδου, χωρίς ωστόσο να έχουν προβεί μέχρι σήμερα σε κάποιες ενέργειες.

Πλέον, όπως ανέφερε η Κατερίνα Εμμανουηλίδου, επιτροπή επιστημόνων θα ετοιμάσει τον φάκελο της σχετικής πρότασης που θα υποβληθεί στην UNESCO, όπου και θα περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία σχετικά με την Αμφίπολη.

  Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο


           ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΦΥΪΑΣ ...


 o iakxos: ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ...:   ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΛΑΕΙ "ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ" ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ "ΤΑ ΕΧΩΣΕ" ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙ...

Ο "φυτευτός" των Καραμανλήδων άρχισε πάλι τις μ@λακιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ