Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

BΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΕΛΙΤΟΣ : ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

 ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ :
"ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ" 


Ο δήμαρχος Αμφίπολης τα γυρίζει για τις 4.000 καντίνες και τα «βρώμικα» – Ποιος είναι ο νέος αριθμός που δίνει σύμφωνα με http://www.aftodioikisi.gr

Δεν είναι τελικά 4.000 οι αιτήσεις για σουβλατζίδικα και καντίνες με «βρώμικα» γύρω από τον τύμβο Καστά που έχουν υποβληθεί στο Δήμο Αμφίπολης.

Ο νέος δήμαρχος Κώστας Μελίτος που σύμφωνα με το «βηματοδότη» είχε αναφέρει τον παραπάνω αριθμό, μετά τις αντιδράσεις που σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, προκλήθηκαν στην τοπική κοινωνία («μας κάνεις ρεζίλι» κλπ), διαψεύδει τον εαυτό του. 


Μέσω star υποστήριξε ότι οι αιτήσεις είναι μόλις 6 και προσθέτει ότι «δεν πρόκειται να δώσει καμία άδεια μέχρι να ολοκληρωθεί η ανασκαφή».

Πάντως, όπως είπε στη στήλη ο πρώην δήμαρχος Γιώργο Βογιατζής «ο νεότερος αριθμός πρέπει να είναι ο σωστός, καθώς μέχρι 31 Αυγούστου 2014 που παρέδωσε τη δημαρχία, οι αιτήσεις που είχαν γίνει ήταν ελάχιστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ